06 mei 2013

Wat zegt jouw lipstick over jou?

Van de week was ik even lekker aan het rond surfen op het internet en kwam een ontzettend leuk iets tegen! Een persoonlijkheid test gebasseerd op je lipstick. Ik was meteen geboeid en begon de verschillende vormen met teksten te lezen (het waren wel Engelse teksten, heb ze in een eigen verhaaltje aangepast). Ik vond het echt ontzettend leuk en had het nog niet eerder gezien. Dus het leek me heel erg leuk om dit met jullie te delen!

Het is natuurlijk maar een beetje een grap maar voor mezelf kloppen er wel dingen in. En het is natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk om te lezen, vind ik zelf. Dus laat die lipsticks maar spreken over jou. En mocht je een meisje zien die een lipstick op doet en je naar de vorm kijkt, weet je meteen wat voor een meisje het is! Is dat nou niet leuk om te weten, haha ;).

illustrations courtesy of beautypressHet individu

Creatief, nergens bang voor en heeft zin in een avontuur. Alles waar je niet aan gewend bent is voor jou een grote uitdaging die je graag aangaat. Je bent geen persoon die zich netjes aan de beauty regels houdt, maar het lekker op je eigen manier doet. Je motto is dan ook: probeer lekker alles uit, het kan niet gek genoeg!

De beste vriendin

Eerlijk, betrouwbaar en iedereen kan zijn of haar verhaal bij je kwijt, je staat er altijd voor open.  De platte vorm van je lipstick vertegenwoordigd je ‘down-to-earth’ mentaliteit. Je bent altijd erg druk met je vrienden en hebt hekel aan ruzie en vrienden drama’s. Voor wat make-up betreft, je bent altijd een beetje hetzelfde. Als het er goed uitziet, waarom zou je het dan gaan veranderen?

Het lieverdje

Vrouwlijk, elegant en dankbaar. Je weet dat je meestal in het midden van de aandacht staat door je prachtige uitstraling. Mensen zijn gek op jou! Je beauty motto is dan ook, kom maar op met al het mooie en de aller nieuwste trends. Zeker weten dat jij weer gaat schitteren!

De uitvoerende

Vertrouwen, zelfverzekerd, ambiteus en zeer zorgvuldig. Je hebt het al snel allemaal op een rijtje. Je weet precies wat je wil en hoe je dat gaat bereiken. Je richt je volledig op de toekomst en kijkt niet terug in het verleden. Geen bochten om iets te bereiken maar recht op je doel af, dat is ook zien aan je lipstick vorm. Qua make-up draag je graag het allerbeste.

De romantische

Gevoelig en verlegen maar je zit ook zeker vol met passie. Je bent een beetje het sprookjes figuur en hebt dan ook zeker de behoefte aan een sprookjesachtige relatie. De vorm van je lipstick zegt dat je er op je best uit wil zien voor het moment dat de prins op het witte paard langs komt. Deze vorm komt door het vlugge aanbrengen voor als je ineens je prins ziet staan. Je make-up motto is dan ook, verander mij. Het liefste heb je elke dag weer iets anders.

Ik ben toch zelf wel een beetje de beste vriendin, de lipstick met een platte vorm. Als ze nieuw zijn heb ik natuurlijk wel een scherpe punt, maar hoe vaker ik hem gebruik hoe platter hij wordt. En de omschrijving klopt ook wel behoorlijk bij mij, echt grappig om te lezen.

Nu ben ik toch ook wel een beetje benieuwd welke vorm jullie hebben en of het een beetje klopt!

Bron foto’s en achtergrond informatie

41 reacties op Wat zegt jouw lipstick over jou?

Ik kende het al, leuk wat zo’n lipstick zegt over iemand! Ik had dit vorig jaar ook in een artikel op je site voorbij zien komen. Alleen die heb je nu verwijderd zie ik..

Bij mij klopt het. Ik heb bij balsems altijd het lieverdje en bij lipsticks de uitvoerende, qua karakter ben ik ook echt een mengelmoes van de twee!

Wat een grappig artikel!! Ik heb een hekel aan lippenstift dus ik kan mezelf niet vergelijken met een lippenstift haha

Haha leuk! Ik ben de beste vriendin haha. Ik heb één lipstick die ik al jaren regelmatig gebruik en die is helemaal plat. Verder heb ik eigenlijk alleen redelijk nieuwe die nog niet ver afgesleten zijn en die hebben nog een punt, maar ik heb wel geprobeerd die ook wat platter te krijgen. Ook omdat ik bang ben dat mijn lipstick in een punt sneller afbreekt haha

Geef een reactie