Wat zegt jouw lipstick over jou? | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Wat zegt jouw lipstick over jou?
Geplaatst op 6 mei 2013 in Vermaak

Van de week was ik even lekker aan het rond surfen op het internet en kwam een ontzettend leuk iets tegen! Een persoonlijkheid test gebasseerd op je lipstick. Ik was meteen geboeid en begon de verschillende vormen met teksten te lezen (het waren wel Engelse teksten, heb ze in een eigen verhaaltje aangepast). Ik vond het echt ontzettend leuk en had het nog niet eerder gezien. Dus het leek me heel erg leuk om dit met jullie te delen!

Het is natuurlijk maar een beetje een grap maar voor mezelf kloppen er wel dingen in. En het is natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk om te lezen, vind ik zelf. Dus laat die lipsticks maar spreken over jou. En mocht je een meisje zien die een lipstick op doet en je naar de vorm kijkt, weet je meteen wat voor een meisje het is! Is dat nou niet leuk om te weten, haha ;).

illustrations courtesy of beautypressHet individu

Creatief, nergens bang voor en heeft zin in een avontuur. Alles waar je niet aan gewend bent is voor jou een grote uitdaging die je graag aangaat. Je bent geen persoon die zich netjes aan de beauty regels houdt, maar het lekker op je eigen manier doet. Je motto is dan ook: probeer lekker alles uit, het kan niet gek genoeg!

De beste vriendin

Eerlijk, betrouwbaar en iedereen kan zijn of haar verhaal bij je kwijt, je staat er altijd voor open.  De platte vorm van je lipstick vertegenwoordigd je ‘down-to-earth’ mentaliteit. Je bent altijd erg druk met je vrienden en hebt hekel aan ruzie en vrienden drama’s. Voor wat make-up betreft, je bent altijd een beetje hetzelfde. Als het er goed uitziet, waarom zou je het dan gaan veranderen?

Het lieverdje

Vrouwlijk, elegant en dankbaar. Je weet dat je meestal in het midden van de aandacht staat door je prachtige uitstraling. Mensen zijn gek op jou! Je beauty motto is dan ook, kom maar op met al het mooie en de aller nieuwste trends. Zeker weten dat jij weer gaat schitteren!

De uitvoerende

Vertrouwen, zelfverzekerd, ambiteus en zeer zorgvuldig. Je hebt het al snel allemaal op een rijtje. Je weet precies wat je wil en hoe je dat gaat bereiken. Je richt je volledig op de toekomst en kijkt niet terug in het verleden. Geen bochten om iets te bereiken maar recht op je doel af, dat is ook zien aan je lipstick vorm. Qua make-up draag je graag het allerbeste.

De romantische

Gevoelig en verlegen maar je zit ook zeker vol met passie. Je bent een beetje het sprookjes figuur en hebt dan ook zeker de behoefte aan een sprookjesachtige relatie. De vorm van je lipstick zegt dat je er op je best uit wil zien voor het moment dat de prins op het witte paard langs komt. Deze vorm komt door het vlugge aanbrengen voor als je ineens je prins ziet staan. Je make-up motto is dan ook, verander mij. Het liefste heb je elke dag weer iets anders.

Ik ben toch zelf wel een beetje de beste vriendin, de lipstick met een platte vorm. Als ze nieuw zijn heb ik natuurlijk wel een scherpe punt, maar hoe vaker ik hem gebruik hoe platter hij wordt. En de omschrijving klopt ook wel behoorlijk bij mij, echt grappig om te lezen.

Nu ben ik toch ook wel een beetje benieuwd welke vorm jullie hebben en of het een beetje klopt!

Bron foto’s en achtergrond informatie
41 reacties op “Wat zegt jouw lipstick over jou?”  6 mei 2013

  Ha, ik ben de uitvoerende. Dit soort dingen slaan nergens op, vind ik. lol


  6 mei 2013

  Ik ook, klopt niets van (A)  6 mei 2013

  Ik kende het al, leuk wat zo’n lipstick zegt over iemand! Ik had dit vorig jaar ook in een artikel op je site voorbij zien komen. Alleen die heb je nu verwijderd zie ik..  6 mei 2013

  Super leuk! Ik ben denk ook de beste vriendin! ;)  6 mei 2013

  Haha grappig dit. Ik gebruik zelden lipstick, dus over mij valt er niet veel te zeggen, lol.  6 mei 2013

  Ik kende het al, maar het blijft leuk om te lezen :-)  6 mei 2013

  Grappig om te lezen dit haha! Ik ben helemaal niet van de lipstick, maar als ik het gebruik wordt ie altijd bol of plat, dus dan ben ik de beste vriendin en het lieverdje  6 mei 2013

  Ik heb het onlangs ook op m’n blog gezet, maar bij mij waren er meerdere mogelijkheden! Mijn vorm staat er hier niet tussen (:  6 mei 2013

  Haha wat grappig! Ik gebruik eigenlijk helemaal niet zo vaak lipstick dus ik zou niet weten of het klopte bij mij.  6 mei 2013

  Ik gebruik m’n lipstick te weinig hiervoor denk ik, maar anders zou ik uitkomen op de uitvoerende.. Weet niet of dat helemaal klopt, haha  6 mei 2013

  lol, ik ben de uitvoerende :D  6 mei 2013

  Grappig! Ik heb die eerste vorm trouwens nog nooit bij iemand voorbij zien komen! Ziet er appart uit :)


  7 mei 2013

  Die eerste vorm is inderdaad apart, maar toevallig zien mijn oma’s lipsticks er zo altijd uit :)  6 mei 2013

  leuk!  6 mei 2013

  Wat grappig, ik ben de uitvoerende.  6 mei 2013

  Ik ben romantisch zo te zien! Wel grappig dit :)  6 mei 2013

  Wat leuk om te lezen!  6 mei 2013

  Ik vind het wel grappig haha, ik ben de uitvoerende :P


  iscreambeauty

  6 mei 2013

  Grappig!  6 mei 2013

  Wat grappig zeg!  6 mei 2013

  Wat ontzettend leuk!
  Echt heel leuk om te lezen


  Saana

  6 mei 2013

  mijne klopt precies! echt helemaal :)  6 mei 2013

  Ik ben zelf een combi van de uitvoerende en de beste vriendin! Grappig dat het klopt!  6 mei 2013

  haha dat is super leuk :)  6 mei 2013

  Zo leuk dit! Klopt wel haha


  Esmé

  6 mei 2013

  Bij mij klopt het. Ik heb bij balsems altijd het lieverdje en bij lipsticks de uitvoerende, qua karakter ben ik ook echt een mengelmoes van de twee!


  Linda

  6 mei 2013

  Wat een grappig artikel!! Ik heb een hekel aan lippenstift dus ik kan mezelf niet vergelijken met een lippenstift haha  6 mei 2013

  Grappig artikel! Ik gebruik geen lipstick, wat zegt dat over mij hihi ;-)  6 mei 2013

  Hahha wat grappig!  6 mei 2013

  Hahaha mijne klopt wel hoor!! hihi


  maloubeld

  7 mei 2013

  Haha, wat leuk!


  Ilona

  7 mei 2013

  Mijn lipstick wordt altijd plat dus ik ben de beste vriendin haha, klopt op zich wel!  7 mei 2013

  Haha wat grappig! Ik ben de uitvoerende en het klopt eigenlijk wel (:  7 mei 2013

  Haha leuk! Ik ben de beste vriendin haha. Ik heb één lipstick die ik al jaren regelmatig gebruik en die is helemaal plat. Verder heb ik eigenlijk alleen redelijk nieuwe die nog niet ver afgesleten zijn en die hebben nog een punt, maar ik heb wel geprobeerd die ook wat platter te krijgen. Ook omdat ik bang ben dat mijn lipstick in een punt sneller afbreekt haha  7 mei 2013

  Leuk artikel! Ik ben de romantische, haha. Die eerste vorm is trouwens heel apart, maar mijn oma’s lipsticks zien er altijd zo uit.  7 mei 2013

  Lol het klopt ook nog, ik ben de uitvoerende :D  7 mei 2013

  Wat grappig! Bij mij klopt het niet helemaal maar het verschilt ook wel eens per lipstick haha  7 mei 2013

  Haha, wat een leuk artikeltje!  7 mei 2013

  Ik ben de uitvoerende, erg grappig maar klopt inderdaad niet zo veel van!  7 mei 2013

  Ik ben de uitvoerende, wat een grappig testje!


  keepitfashionable

  10 mei 2013

  Ik ben de uitvoerende, super leuk om te lezen!


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio