Sleek V1 Brights & V2 Darks | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Sleek V1 Brights & V2 Darks
Geplaatst op 18 mei 2012 in Make-up, Review

Sleek heeft weer twee nieuwe paletten en die moest ik hebben! Ik ben echt ontzettend fan van Sleek oogschaduws en blushes en daarom konden deze twee paletten ook niet aan mijn verzameling ontbreken. Ik heb het natuurlijk over de V1 Brights en V2 Darks paletten. Twee prachtige oogschaduw paletten met alleen maar geweldig gepigmenteerde matte kleuren!

De paletten zitten verpakt in mooie en stijlvolle doosjes, als ik dat al zie heb ik meteen zin om te open te maken.

Mooie paletten met een subtieler Sleek logo dan op de vorige paletten en andere producten, ik vind dit logo wel een verbetering als ik eerlijk mag zijn. Na enige moeite heb je dan eindelijk de paletten open (ze zitten echt heel erg strak dicht, ben benieuwd hoe vaak er een nagel gaat breken) en heb je het volgende resultaat.

En zie hier, twee prachtige matte paletten met geweldige kleuren een palette met geweldige velle kleuren die perfect van pas komen deze zomer en een palette met wat meer aarde tinten die goed voor de wat mindere zonovergoten dagen gebruikt kan worden.

Goed laten we beginnen met het V2 Darks palette. Zoals ik al zei zijn alle kleuren in deze paletten matte, ze hebben dus geen shimmer, glitters en andere shining poespas. Waar ik vaak meteen denk aan matte oogschaduw is dat ze niet zo goed gepigmenteerd zijn, maar deze paletten bewijzen echt het tegendeel, dat zul je zometeen wel zien!

Elk kleurtje heeft een naam, wel makkelijke namen maar toch leuk dat ze een naam hebben gekregen.

De oogschaduws zelf zijn allemaal heel anders van structuur, de ene is ontzettend romig, de andere is keihard, de andere is net een soort mousse en weer een andere is weer perfect. Echt heel raar, maar het bij het eind resultaat zijn ze allemaal gelijk, zoals je kan zien geweldig gepigmenteerde kleuren!

En dan hebben we nog het V1 Brights palette, een palette waarvan je meteen zin in de zomer krijgt. Prachtige vrolijke kleuren waar ik geen genoeg van kan krijgen! Of ik het palette vaak ga gebruiken weet ik niet maar ik vind het wel heel erg tof om zo een soort palette in mijn make-up collectie te hebben, je weet maar nooit wanneer hij van pas kan komen en zulke felle kleuren had ik nog niet.

Ook dit palette heeft weer allemaal mooie kleurtjes met leuke en korte namen.

En ook voor dit palette geldt dat alle oogschaduws weer een andere structuur hebben, wat ik echt een beetje gek vind. Met swatchen verdronk mijn vinger in sommige oogschaduws omdat ze zo ontzettend zacht waren en sommige waren weer keihard van structuur, echt een beetje maf maar ze zijn gelukkig allemaal wel geweldig gepigmenteerd!

Kijk nou toch, hier word je toch vrolijk van?

De Sleek V1 Brights en V2 Darks paletten zijn te koop bij de MissLipgloss Shop voor € 7,95 per stuk!
25 reacties op “Sleek V1 Brights & V2 Darks”  18 mei 2012

  Ze zijn echt prachtig allebei! Ik denk dat ik de brights nog ga bestellen, maar eerst kijken wat ik vind van het Acid palette wat vandaag binnen komt!  18 mei 2012

  Wauw, mooie kleuren! En wat zijn ze goed gepigmenteerd. Er staat trouwens velle ipv felle in je artikel. :) x  18 mei 2012

  Wat een mooie oogschaduws!  18 mei 2012

  Wauw wat een kleuren! Heel mooi!!!

  Die donkere meer naturelen kleurtjes zijn mooi, maar die kleuren wauw!!!
  Wel jammer dat het moeilijk is om zo overdag te dragen vind ik!!  18 mei 2012

  Wauw ze zijn super mooi!  18 mei 2012

  Wat een leuke paletten en misschien is die met felle kleuren wel handig met het EK :)  18 mei 2012

  Die zijn dus echt zo mooi! <3  18 mei 2012

  Ze zijn wel errug gaaf, alleen denk ik dat ik ze niet veel zal gebruiken….  18 mei 2012

  Ik vind ze allebei echt super mooi! Wel leuk die matte kleurtjes!  18 mei 2012

  Wauwie, de pigmentatie is echt práchtig!


  Lien

  18 mei 2012

  Op de een of andere manier word ik niet echt aangesproken. De swatches zijn wel mooi, maar toch die kleuren.. Niet mijn ding. Hoewel er echt mooie kleuren tussenzitten.  18 mei 2012

  Wat een pigment! Mooie kleuren, maar voor mij nét niet draagbaar genoeg. ;)  18 mei 2012

  Mooie foto’s! Ik twijfel nog steeds welk palette ik het liefst wil. Ik denk dat ik voor het felle palette ga, aangezien die kleuren veel zeldzamer zijn in mijn stash.  18 mei 2012

  Ik vind ze beide echt super gaaf & goed gepigmenteerd! Nu nog kiezen …  18 mei 2012

  Sleek maakt altijd zulke leuke pallete’s he! Ik heb V2 Darks nu een paar dagen in huis. Fijn om te lezen dat jij ook de structuur van de oogschaduws soms wat raar vond. Dacht dat ik een verkeerd palette had! Maar ze werken allemaal wel prettig.  18 mei 2012

  Ze zijn alle twee prachtig! x


  Mirjam

  18 mei 2012

  Brights is ook mooi! Ik heb zelf V2 Darks, ben er nu al dol op.  18 mei 2012

  super mooie kleuren!


  Cynthia

  18 mei 2012

  Leuk dat je de swatches allemaal op 1 arm in 1 keer laat zien. Soms vind ik het vervelend als er slechts 2 kleuren per keer geswatcht worden.  18 mei 2012

  Ik vind ze echt erg mooi, alleen jammer dat matte kleuren niet echt staan bij mij! :(  18 mei 2012

  het zijn echt hele mooie palettes! zelf heb ik het darks palette :)


  Kim

  18 mei 2012

  Mooi zeg, vooral de dark palette lijkt me erg leuk!  18 mei 2012

  Wow!prachtige kleuren en mooie pigmentatie =D x  18 mei 2012

  wauwwauwwauwwauw, wat een prachtige palleten!  18 mei 2012

  De kleuren van de brights zijn prachtig, maar zal ik denk ik niet zo snel dragen. Dan vind ik de Darks toch fijner :)


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio