22 mei 2012

Sleek Suede blush

Soms heb je helemaal niks met een product, je besteed er gewoon geen aandacht aan omdat het product een beetje standaard of toch wel een tikkeltje saai is. Zo ook deze blush van Sleek, ik wist wel dat hij bestond maar niet dat hij zo mooi zou zijn. Daarom heb je met deze producten juist een duwtje in de rug nodig en Esther gaf mij deze. Ik stond op de Beautygloss party naar alle Sleek blushes te kijken en dacht, nee er zit niets leuks tussen, tot dat Esther zei dat dit één van haar favoriete blushes was.

Esther schoof hem met een glimlach in mijn handen, zou deze dan echt zo mooi zijn? Hij zag er saai en totaal niet boeiend uit er zaten zelfs geen glittertjes in. Ik hou van glitters, daarom moeten er altijd glittertjes in een blush zitten voor mij. Ze vertelde dat ze hem zelf ook op had en toen was ik meteen verkocht, dit is wat je zegt de perfecte natuurlijke aarde tint die je gezicht een geweldig effect geeft. Ik was meteen verkocht en nam hem mee naar de kassa.

Waar ik het de hele tijd over heb is de Suede blush van Sleek. Een prachtige nude kleur die net iets donkerder is dan je huidskleur. Je zou het een bronzer kunnen noemen maar daar vind ik hem persoonlijk te licht voor. De kleur zit tussen het oranje en bruin in en staat mij – al zeg ik het zelf – heel erg mooi en natuurlijk. Net of mijn wangen iets meer gebruind zijn door de zon en zo dus een mooie vorm krijgen.

Zoals we wel weten van Sleek zijn de blushes ontzettend goed gepigmenteerd en dat is bij deze ook het geval, let dus op als je je kwast over de blush heen haalt dat je hem goed aftikt of dat je hem er lichtjes over heen haalt.

Zoals je kan zien geeft de blush mijn wangen een prachtige donkere tint, net of mijn wangen iets meer zon hebben gehad dan de rest van mijn gezicht. Ook mooi vind ik dat zo duidelijk de contouren van je gezicht naar voren komen, ik kan alleen maar zeggen dat ik het een prachtige blush vind die ik iedereen zou aanraden, want het is zeker niet een standaard kleur blush die iedereen in zijn stash heeft liggen.

De Sleek Suede blush kan je kopen bij Enchantra voor € 5,99

25 reacties op Sleek Suede blush

Mirjam zegt: 22 mei 2012 om 14:53

Wat grappig dat je hier een artikel over schrijft, ik heb ‘m vorige week gekocht, met de Sleek kortingscode van VeraCamilla. Ik ben er dol op, hij geeft inderdaad een heel mooi, natuurlijk effect!

Geef een reactie