Sleek Blush By 3 Sugar | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Sleek Blush By 3 Sugar
Geplaatst op 23 april 2012 in Make-up, Review

Als ik ergens slecht tegen kan is het een product met een zeer hoog ‘hebben hebben’ gehalte waar je moeilijk aan kan komen. Sleek, een van mijn favoriete make-up merken heeft dit. Ik ben fan van de Sleek blushes en komen ze ineens met een blush palette uit in prachtige kleuren. Echt, deze moet ik hebben! Alleen niet in Nederland te koop, alleen in Engeland in de webshop en in de Superdrug. Oké laat maar, ik schrijf hem al op mijn buik. Maar wacht eens even, mijn zusje gaat naar Londen binnenkort!

Met een big smile op mijn gezicht gaf ik mijn zusje vorige week instructies met wat ik wou hebben. Met school ging zijn zusje naar Londen en ik stippelde helemaal voor haar uit wat en waar je het moest kopen. Een Sleek blush palette graag deze kleuren en niet te donker en te koop bij de Superdrug!

En vorige week kwam ze dan terug uit Londen met een cadeautje voor me, een Sleek blush palette. Helaas niet de Lace en Pumkin die ik graag wou maar het Sugar palette. Helaas waren de anderen al uitverkocht. Maar dat maakt niet uit want dit is ook een prachtig palette!

En, vinden jullie de blush ook niet zo geweldig? De blush bevat 2 matte kleuren (de buitenste kleuren) en een shimmer blush (de middelste). Ik vind de kleuren echt prachtig en mooi warm overkomen. Eigenlijk ben ik heel erg blij dat ze deze heeft meegenomen want de kleuren die in de andere palettes zaten die ik wou hebben had ik eigenlijk allemaal al wel en deze kleuren nog niet.

De shimmer blush is heel erg romig en zacht qua structuur en de matte zijn iets harder, maar met de kwast maakt het niet uit en qua pigmentatie ook niet, want zoals we al gewend zijn van Sleek is dat prima in orde.

Wel is het palette wat kleiner dan dat ik had verwacht, ik had een groter palette verwacht maar waarom weet ik niet. De pans in de blush zijn wel wat kleiner dan de gewone standaard blushes van Sleek die je er links naast ziet liggen (Suede).

En swatches op de droge huid, hier zijn ze al geweldig gepigmenteerd! Ik vind het echt prachtige blushes die mooi gepigmenteerd zijn en makkelijk in gebruik, wel moet je goed aftikken want anders heb je te roze wangetjes.

De Sleek Blush By 3 is te koop in Engeland bij de Superdrug en online in hun webshop voor € 13,00
29 reacties op “Sleek Blush By 3 Sugar”  23 april 2012

  Omg, i want! Prachtige kleuren zeg, en het formaat is ook prima.  23 april 2012

  Waaauw, ze zijn echt mooi! Ik wil hem ook wel graag hebben <3  23 april 2012

  Wauw, heel mooi!  23 april 2012

  Ik zag hem liggen in de Superdrug, en het was lastig om hem te laten liggen (anders had ik geen geld voor eten meer)! Maar hij is zo mooi…  23 april 2012

  Ik vertrek woensdag naar Londen, deze en nog een aantal andere Sleek producten staan al op m’n wishlist.
  xx  23 april 2012

  wauw! Hij ziet er echt prachtig uit!  23 april 2012

  wat een mooi palletje zeg <3  23 april 2012

  Prachtige kleuren palette, sleek heeft echt een van de beste blushes!  23 april 2012

  Mooie kleuren! echt een mooi palette.  23 april 2012

  K had hem ook al ergens anders gezien ja en hij is zoooooo mooi! :)  23 april 2012

  Prachtig Prachtig zo jammer dat Sleek niet gewoon in de winkel te koop is.  23 april 2012

  Mooie kleuren! Vind de omhulzing van Sleek altijd zo mooi, van al hun producten.  23 april 2012

  Mooooi! Dit heeft zeker een hoog ‘hebben hebben’ gehalte, haha :’)  23 april 2012

  Geweldige blushes! Waren ze maar makkelijker verkrijgbaar! De kleuren zijn ook leuk gevarieerd!  23 april 2012

  Echt een prachtig palette, en goed gepigmenteerd!  23 april 2012

  Hij is prachtig!  23 april 2012

  Nou , ik vind deze ook prachtig hoor :D  23 april 2012

  Hij is mooi! Toen ik er was, waren echt alle kleuren overal uitverkocht. Helaas :(  23 april 2012

  Oh wauw wat een mooie kleurtjes!!


  Mirjam

  23 april 2012

  Supermooi, ik ben verliefd! <3  23 april 2012

  Wauw! Deze is echt mooi.


  Tessa

  23 april 2012

  Ik wil ze allemaal haha! Ze zijn echt zo mooi!  23 april 2012

  Heel erg mooi!  23 april 2012

  Zo mooi <3 Ik word er echt hebberig van  23 april 2012

  Mooi blushpalet! Echt prachtige kleuren! <3  23 april 2012

  Aaaaah, ik ben jaloers! Wat een prachtig product, ik zou ook heel graag één van deze trioblushes van Sleek willen. Supermooie kleuren!


  Daniëlle

  23 april 2012

  Echt prachtige kleuren. Wel jammer dat de combinatie die je graag wilde uitverkocht was, maar toch! Er is nog best moeilijk aan te komen!  23 april 2012

  vind ze er echt heel mooi uitizen! toch vind ik sleek blushes zelf wat eng omdat ze zó gepigmenteerd zijn..  30 april 2012

  Waauwiee beauty <3


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio