10 sep 2011

SIX Sieraden rekje

Ik hou van girly, strakke en nette dingen. Mijn kamer moet er gewoon gezellig uit zien met accessoires. Alleen er liggen altijd overal kettingen en oorbellen verspreid. Wat dus totaal niet netjes staat, tijd voor verandering dus. Die verandering was een hele tijd mik het maar in een bakkie ergens, maar dat vond ik niet echt leuk en stijlvol. Ik wist dat er sieraden rekjes bestonden alleen ik had ze nog nooit gezien, tot vorige week toen ik de SIX binnen stapte.

En daar stond dan het rekje wat ik écht niet kon laten staan. Is hij niet super schattig? Het is een mini kamer scherm waar je al je oorbellen en kettinkjes aan kan hangen, want ontzettend handig is! Hij is niet heel erg handig maar zeker wel heel erg leuk. Ik heb voor de witte gekozen omdat dat goed in mijn witte kamer past. Maar je hebt hem ook nog in het zwart, goud, blauw en volgens mij nog wel meer kleuren maar die heb ik niet gezien.

Hij staat echt prachtig op mijn kamer en is echt een eye catcher geworden! Ik ben er ontzettend blij mee want ik heb geen rond slingerende oorbellen meer en het staat gewoon hartstikke leuk! Mocht ik je ook enthousiast hebben gemaakt? Je kan dit rekje voor € 9,95 bij de Six kopen!

This entry was posted in Gadgets.

28 reacties op SIX Sieraden rekje

Geef een reactie