SIX Sieraden rekje | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
SIX Sieraden rekje
Geplaatst op 10 september 2011 in Gadgets

Ik hou van girly, strakke en nette dingen. Mijn kamer moet er gewoon gezellig uit zien met accessoires. Alleen er liggen altijd overal kettingen en oorbellen verspreid. Wat dus totaal niet netjes staat, tijd voor verandering dus. Die verandering was een hele tijd mik het maar in een bakkie ergens, maar dat vond ik niet echt leuk en stijlvol. Ik wist dat er sieraden rekjes bestonden alleen ik had ze nog nooit gezien, tot vorige week toen ik de SIX binnen stapte.

En daar stond dan het rekje wat ik écht niet kon laten staan. Is hij niet super schattig? Het is een mini kamer scherm waar je al je oorbellen en kettinkjes aan kan hangen, want ontzettend handig is! Hij is niet heel erg handig maar zeker wel heel erg leuk. Ik heb voor de witte gekozen omdat dat goed in mijn witte kamer past. Maar je hebt hem ook nog in het zwart, goud, blauw en volgens mij nog wel meer kleuren maar die heb ik niet gezien.

Hij staat echt prachtig op mijn kamer en is echt een eye catcher geworden! Ik ben er ontzettend blij mee want ik heb geen rond slingerende oorbellen meer en het staat gewoon hartstikke leuk! Mocht ik je ook enthousiast hebben gemaakt? Je kan dit rekje voor € 9,95 bij de Six kopen!
28 reacties op “SIX Sieraden rekje”  10 september 2011

  Wat een supermooi en leuk rekje!  10 september 2011

  wat een leuk rekje!


  Jen

  10 september 2011

  Mooi rekje ja!  10 september 2011

  als je er dan toch één koopt, is deze inderdaad wel erg mooi! ;)


  Gerjanne

  10 september 2011

  Wat een leuk rekje,als ik bij de six in de buurt ben ga ik wel even een keertje kijken!  10 september 2011

  Leuk, super cute rekje!  10 september 2011

  wauwww die is echt super gaaf zeg!  10 september 2011

  Wat leuk! Alleen ik heb niet zoveel sieraden, ik ben niet echt een sieraden mens  10 september 2011

  Ah, wat een leuk dingetje!  10 september 2011

  Ik vind hem prachtig, super leuk!  10 september 2011

  vind hem heel mooi :)
  helaas zit hier geen six in de buurt :(  10 september 2011

  Wat een mooi rekje! Heel schattig en girly, maar ook een soort van elegant! I like it a lot!  10 september 2011

  Wauw, deze vind ik echt heel leuk! Ik zou er bijna sieraden voor gaan kopen! ;)  10 september 2011

  aah, zo’n leuk rekje!  10 september 2011

  Wauw, wat een mooi rekje!  10 september 2011

  Wat een schatje!  10 september 2011

  Wauw, die is echt superleuk!  10 september 2011

  Die is echt supermooi!  10 september 2011

  Ahh die is echt heel schattig!  10 september 2011

  Die is echt te leuk!!  11 september 2011

  Mooi rekje!  12 september 2011

  Dat is eigenlijk wat ik altijd al zocht!!Echt leuk rekje! Alleen verkopen ze het niet bij de Six ; V&D in Leeuwarden =(  12 september 2011

  Leuk! Die heb ik ook!! Erg handig.. Alleen moet ik er steeds even aan denken dat wanneer ik hem optil ik hem bij het midden pak.. Anders valt ie uit elkaar..  12 september 2011

  Aawh wat cute, vet handig. Nu heb je me enthousiast gemaakt, ghege!


  Pauline

  13 september 2011

  Schattig!


  Myrrr

  1 oktober 2011

  Ik heb m vandaag ook gekocht bij de six in zwolle, voor maar 5 euro, nog een tip alles is daaar nu 2 en 5 euro!


  1 oktober 2011

  Ja ik zag het, alleen het was daar zo een kippenhok dat ik er snel voorbij ben gelopen!


  Annelien

  18 december 2011

  Wat een leuk rekje! Een echte eyecatcher! Weet je of je die ook ergens in belgië kan kopen want ik woon in west-vlaanderen. .


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio