Simpele Face Of The Day | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Simpele Face Of The Day
Geplaatst op 10 maart 2012 in Beauty, Looks, Make-up

Vandaag een simpele Face Of The Day, ik had weer eens zin om op de vroege ochtend met make-up te spelen. Zelf weet ik nou niet of hij zo geslaagd is, maar ik wou hem toch eventjes met jullie delen omdat ik al zo lang niet meer een look heb geplaatst. De laatste tijd ben ik ook niet zo actief met oogschaduw daar kan het ook zeker door komen omdat ik er ’s ochtends niet echt de tijd voor heb, maar hier is weer een simpele look!

Wat heb ik gebruikt?

Bruin Inglot Palette
Koper Inglot Palette
Bourjois Effect 3D Lipgloss Coral Idyllic
Benefit They’re Real! Mascara
Gosh Copper Girl Oogpotlood
Skin79 Hot Orange BB Cream
Catrice Unbeleaf’able Blush 

Op mijn gezicht heb ik een BB Cream van Skin79 in Hot Orange met daarop een oranje blush van Catrice gebruikt. Voor de rest heb ik op mijn ogen alle kleuren van mijn bruine Inglot palette en in de ooghoeken de lichtste koper kleur uit mijn andere palette. Als mascara draag ik één laagje Benefit They’re Real! mascara, wat trouwens echt een ontzettend fijne mascara is, jammer dat hij zo duur is. Verder heb ik op mijn lippen de nieuwste Bourjois lipgloss van de voorjaarscollectie in Coral Idyllic!

oranje wangetjes!

En dat is mijn look vandaag, heel simpel en naturel maar toch heel erg leuk vind ik zelf! Fijne zaterdag iedereen, hebben jullie nog plannen :)? Ik ga nu lekker werken bij de Albert Heijn!

Tags: ,21 reacties op “Simpele Face Of The Day”  10 maart 2012

  Heel mooi! :) Succes met werken vandaag!  10 maart 2012

  Mooie, subtiele look! Werkse!  10 maart 2012

  Staat je echt heel erg goed! Echt zo iets van ‘less is more’ :-)  10 maart 2012

  Leuke look, hoor!  10 maart 2012

  Wat een mooie look:D Succes met werken, ik moet vanavond om 18;00uur beginnen ;)  10 maart 2012

  Echt een hele mooie look! Staat je prachtig  10 maart 2012

  Ik vind het echt een hele mooie natuurlijke look :)


  Anne

  10 maart 2012

  Mooie look, echt wauw! En wat heb jij mooie wimpers (jaloers!) xx  10 maart 2012

  Staat je echt heel mooi! Mooie ogen heb je trouwens :)  10 maart 2012

  Oeh, mooi! :D


  Snoepje

  10 maart 2012

  Mooi, werk ze! Ik ga leren voor me tentamens-.-  10 maart 2012

  Mooie look. :-) Werkse!  10 maart 2012

  Wat heb je toch prachtige ogen, meid! Hele mooie look.  10 maart 2012

  Leuke look!  10 maart 2012

  Gave natuurlijke look erg mooi !  10 maart 2012

  Heel mooi gedaan :D x


  stef

  10 maart 2012

  erg mooi arank een natural beauty x  10 maart 2012

  Staat je prachtig, wat ben je toch een mooie meid! :D  11 maart 2012

  Staat je goed!  11 maart 2012

  Mooie look! Ik vind je wimpers echt super mooi!  15 maart 2012

  Mooie look, ik vind hem zeker geslaagd hoor ;)


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio