10 mrt 2012

Simpele Face Of The Day

Vandaag een simpele Face Of The Day, ik had weer eens zin om op de vroege ochtend met make-up te spelen. Zelf weet ik nou niet of hij zo geslaagd is, maar ik wou hem toch eventjes met jullie delen omdat ik al zo lang niet meer een look heb geplaatst. De laatste tijd ben ik ook niet zo actief met oogschaduw daar kan het ook zeker door komen omdat ik er ‘s ochtends niet echt de tijd voor heb, maar hier is weer een simpele look!

Wat heb ik gebruikt?

Bruin Inglot Palette
Koper Inglot Palette
Bourjois Effect 3D Lipgloss Coral Idyllic
Benefit They’re Real! Mascara
Gosh Copper Girl Oogpotlood
Skin79 Hot Orange BB Cream
Catrice Unbeleaf’able Blush 

Op mijn gezicht heb ik een BB Cream van Skin79 in Hot Orange met daarop een oranje blush van Catrice gebruikt. Voor de rest heb ik op mijn ogen alle kleuren van mijn bruine Inglot palette en in de ooghoeken de lichtste koper kleur uit mijn andere palette. Als mascara draag ik één laagje Benefit They’re Real! mascara, wat trouwens echt een ontzettend fijne mascara is, jammer dat hij zo duur is. Verder heb ik op mijn lippen de nieuwste Bourjois lipgloss van de voorjaarscollectie in Coral Idyllic!

oranje wangetjes!

En dat is mijn look vandaag, heel simpel en naturel maar toch heel erg leuk vind ik zelf! Fijne zaterdag iedereen, hebben jullie nog plannen :)? Ik ga nu lekker werken bij de Albert Heijn!

21 reacties op Simpele Face Of The Day

Geef een reactie