15 apr 2012

Shoplog Kruidvat make-up 1+1 gratis actie

Alle make-up liefhebbers hebben het gehoord, afgelopen vrijdag en zaterdag had de Kruidvat een ontzettend leuke actie, namelijk 1+1 gratis op het hele make-up assortiment. Dat konden veel meiden en ik dus ook niet ongemerkt aan zich voorbij laten gaan. Dus vandaar dat ik heel wat heb ingeslagen. Ben je benieuwd wat ik allemaal heb gekocht, kijk dan eventjes het bovenstaande filmpje.

21 reacties op Shoplog Kruidvat make-up 1+1 gratis actie

leuke spulletjes alleen over de prijs van die lipstickj klopt niet ze doen alles door de helft dus daar heb je 7,50 voor betaald? alles was gewoon 50 proc korting! ik heb ook lekker veel ingeslagen

Superleuke aankoopjes! Ik heb ook veel nagellakjes gekocht bij deze actie, o.a. ook twee lakjes uit de Fruity collectie en Lavender Cupcake :). Heel raar dat er geen namen op staan, dat had ik ook! Terwijl ze wel namen hebben..

Wow, leuke aankoopjes!! Ik heb zelf gister ook het e.e.a. ingeslagen. Waaronder ook een L’oréal Rouge Caresse lipstick! Ik had er al eentje en ik ben groot fan. Voor iedereen die niet van een mega dekkende lippenstiftlaag houdt maar wel van een kleurtje en veel glans –> aanrader!

wat een leuke aankoopjes!
Zou je misschien een artikel willen maken over die nagellakcombinatie die je op hebt?
Zag er errrg mooi uit!!

Leuk filmpje!

Zou je alsje-alsjeblieft een tutorial willen maken met de make-up look die je hier ophebt? heb volgende week gala en vind je ooglook echt extreem mooi :) beetje naturellig, maar grote ogen effect toch wel weer! Zou ik heel tof vinden!

Leuke dingetjes heb je gekocht! En ja, ik zou graag een review van de lipstick van catrice en de essence kwasten willen zien :)

hoi. leuke make up stash en room tour. je badkamer meubel is geweldig. make up die je niet meer wilt of nodig hebt. zou ik die can jouw mogen. ik ben pas met make up begonnen. heel erg bedankt.gr

Geef een reactie