Shoplog Kruidvat make-up 1+1 gratis actie | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Shoplog Kruidvat make-up 1+1 gratis actie
Geplaatst op 15 april 2012 in Filmpje, Shopping

Alle make-up liefhebbers hebben het gehoord, afgelopen vrijdag en zaterdag had de Kruidvat een ontzettend leuke actie, namelijk 1+1 gratis op het hele make-up assortiment. Dat konden veel meiden en ik dus ook niet ongemerkt aan zich voorbij laten gaan. Dus vandaar dat ik heel wat heb ingeslagen. Ben je benieuwd wat ik allemaal heb gekocht, kijk dan eventjes het bovenstaande filmpje.
21 reacties op “Shoplog Kruidvat make-up 1+1 gratis actie”  15 april 2012

  Erg leuke aankoopjes! Ik ben er maar niet naar toe gegaan anders zou ik ook veel te veel kopen ^^  15 april 2012

  Leuk filmpje weer, leuke dingetjes heb je gekocht!


  stef

  15 april 2012

  leuke spulletjes alleen over de prijs van die lipstickj klopt niet ze doen alles door de helft dus daar heb je 7,50 voor betaald? alles was gewoon 50 proc korting! ik heb ook lekker veel ingeslagen  15 april 2012

  Superleuke aankoopjes! Ik heb ook veel nagellakjes gekocht bij deze actie, o.a. ook twee lakjes uit de Fruity collectie en Lavender Cupcake :). Heel raar dat er geen namen op staan, dat had ik ook! Terwijl ze wel namen hebben..  15 april 2012

  leuke dingen geshopt hoor! heerlijk!


  Kim

  15 april 2012

  Wow, leuke aankoopjes!! Ik heb zelf gister ook het e.e.a. ingeslagen. Waaronder ook een L’oréal Rouge Caresse lipstick! Ik had er al eentje en ik ben groot fan. Voor iedereen die niet van een mega dekkende lippenstiftlaag houdt maar wel van een kleurtje en veel glans –> aanrader!


  miirte

  15 april 2012

  wat een leuke aankoopjes!
  Zou je misschien een artikel willen maken over die nagellakcombinatie die je op hebt?
  Zag er errrg mooi uit!!  15 april 2012

  Leuke aankoopjes ^^
  spijtig was deze actie niet in Belgie
  ik volg je trouwens vanaf nu via Bloglovin,
  volg je me terug? xx  15 april 2012

  wat een leuk filmpje en wat heb je leuke spullen gekocht.  15 april 2012

  wat leuk allemaal zeg !  15 april 2012

  Leuke aankopen heb je gedaan, lekker veel nagellak!  15 april 2012

  Leuke dingen heb je geshopt! Leuk filmpje:-)  15 april 2012

  Wat een super leuke dingen heb je gekocht! Lekker veel voor weinig!  15 april 2012

  Leuke dingen heb je gekocht! <3  15 april 2012

  Leuke shoplog! Ik zou wel nagellakswatches willen zien van de Essence Fruity Collectie! Je hebt zulke mooie nagels!


  Meer

  15 april 2012

  Leuk filmpje!

  Zou je alsje-alsjeblieft een tutorial willen maken met de make-up look die je hier ophebt? heb volgende week gala en vind je ooglook echt extreem mooi :) beetje naturellig, maar grote ogen effect toch wel weer! Zou ik heel tof vinden!  15 april 2012

  Leuk leuk goede koopjes lekker geslaagd hoor!  16 april 2012

  Leuke dingetjes heb je gekocht :)


  Linsey

  16 april 2012

  Leuke dingetjes heb je gekocht! En ja, ik zou graag een review van de lipstick van catrice en de essence kwasten willen zien :)


  acia

  16 april 2012

  hoi. leuke make up stash en room tour. je badkamer meubel is geweldig. make up die je niet meer wilt of nodig hebt. zou ik die can jouw mogen. ik ben pas met make up begonnen. heel erg bedankt.gr  27 april 2012

  Zooooo’n spijt dat ik niet ben gegaan! Hele leuke aankoopjes :-)

  xoxo


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio