13 mrt 2012

Sfeerfoto’s van mijn kamer

In mijn slaapkamer inspiratie artikel werd enthousiast gereageerd dat jullie mijn slaapkamer ook graag wouden zien, natuurlijk weten jullie groot en deels wel hoe mijn kamer eruit ziet dus daarom geef foto’s van het in zijn geheel maar van verschillende plekjes in mijn kamer. Mijn kamer is nu bijna zo goed als af en is helemaal mijn smaak, ik zou zeggen kijk lekker met me mee!

De oude eetkamer stoel van beneden heb ik een plaid van de blokker overheen gedaan zodat het beter in mijn kamer past.

Aan de greepjes van mijn schappen hangt een lief hartje met belletje.

De sfeer takken met led verlichting zijn versierd met witte kerstvlinders.

De schaal waar eerst mijn parfum op staat is vervangen door kaarsen, ik mag eindelijk kaarsjes branden op mijn kamer dus dat doe ik dan ook!

Foto rekje met allemaal herinneringen. Een foto van mij met de toen puppy van mijn opa en oma. Het hartje van mijn oma gekregen, een kaartje van mijn oude mentor toen het niet zo goed met me ging, kaartje van de Albert Heijn, een kaartje van een vriendin en een muis die ik een keer van mijn tante heb gekregen.

Mijn gezellige nachtkastje met een lamp van de Formido, TBS bodylotion en Boots footcream. Ook staat mijn wekker er en 2 gezellige kaarsjes.

Aan mijn verwarming hangt een hartje die ik van mijn opa en oma heb gekregen.

Op mijn soort vide staan mandjes en mijn boeken, alleen ik heb er niet zoveel, haha!

Mijn bureau, altijd een troepje met make-up, spiegels, iPhone en andere zaken. Natuurlijk heb ik het eventjes opgeruimd voor de foto.

Een aantal oorbellen die aan mijn everyday bakje hangen.

Onder mijn televisie liggen een aantal DVD’s een PIP notitie blokje en een PIP schaal met armbanden en andere verdwaalde dingen.

2 plantjes in zilverkleurige potjes van de Tuinland. Vind het altijd gezellig plantjes op mijn kamer.

En mijn Pip bed! Met Pip dekbedovertrek en verschillende soorten Pip kussentjes. En mijn laptop waarmee ik altijd bezig ben in mijn bed.

Mijn nagellak dozen, de dozen komen bij de Albert Heijn vandaan.

Op mijn wastafel meubel staan mijn Blond Amsterdam potten met 2 parfums. 

En nog even een shotje van mij!

Nou dit is dus mijn kamer in een aantal shotjes, hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en als jullie vragen hebben hoor ik het graag. Ik heb een hele erge meisjes, meisje kamer maargoed dat ben ik natuurlijk ook wel, haha!

39 reacties op Sfeerfoto’s van mijn kamer

Je hoofdkussen zit zo laag!!!! ik slaap bijna met m’n hoofd in een hoek van 90° haha! leuke kamer!!! ik kijk er superhard naar uit om de mijne in te richten maar dan moet ik eerst verhuizen (en sparen voor een nieuwe slaapkamer bleh) …

Geef een reactie