10 jul 2012

Sale shoppen in Amsterdam!

Ik ben Aranka, hou van sale, Pip Studio, Blond Amsterdam en de nieuwe collectie van MAC. Jammer dat deze dingen niet allemaal in Zwolle te vinden zijn dus we moesten er op uit naar het verre westen. Gezellig met een vriendin ging ik gisteren dus naar Amsterdam. Ik had nog zo in mijn hoofd dat ik niks zou kopen, maar dat is behoorlijk mislukt.

Normaal zal ik een filmpje opnemen, maar deze dingen die ik gekocht heb verdienen gewoon foto’s en het filmpje zou wel heel erg kort en niet boeiend zijn geworden, dus vandaar een foto shoplog. Eigenlijk heb ik alles bij de Bijenkorf gekocht omdat daar leuke sale was en natuurlijk MAC met de nieuwe collectie. Daar heb ik me goed weten in te houden en ging alleen met een MSF naar huis in de kleur Star Wonder. Alles was er gisteren trouwens nog bij de Bijenkorf en de Pro Store, dus mocht je iets willen ga dan nog snel eventjes kijken!

Bij de Douglas lag er in de sale hoe ontzettend leuke dingen van Blond. Ja ik ben echt Blond Amsterdam en Pip Studio verslaafd dus deze moest mee naar huis voor maar € 5,00. Handig voor in mijn tas.

Als je mij al een langere tijd volgt weet je wel ongeveer hoe mijn kamer eruit ziet. Mijn bed is geheel gevuld met Pip Studio kussens en een heus dekbed overtrek. Mijn handoek en washandjes zijn van Pip Studio. En ook mijn laptop gaat elke dag mee naar school in een Pip tas en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. Sale vind ik geweldig en laat de Bijenkorf nou eens sale op Pip Studio hebben, ik kon mezelf helaas niet in de hand houden en kocht (nog) een kussen van Pip Studio voor op mijn bed en een beautycase die gewoon te mooi is.

Wauw, ik vind hem echt ontzettend mooi en er kan echt ontzettend veel in! Hij was van € 54,95 afgeprijsd voor € 39,00

En dan een prachtig kussen, deze is afgeprijsd van € 24,95 voor € 12,50!

28 reacties op Sale shoppen in Amsterdam!

Die MSF ziet er echt heel goed uit! Misschien moet ik van de week toch maar even een tripje naar Eindhoven maken…
Dat kleine tasje van Blond is trouwens ook echt heel leuk!

WTF is er gebeurt met je nagellak ?
Als echt beauty lover kan je er niet zo bij lopen hoor, die nagels…

Je spullen zijn wel heel cool.

Maar die nagels vind ik niet kunnen. Heel je stukje is er een beetje door verpest xD Vind ik… Dat is het enige wat opvalt. Hahahaha
Best grappig, maar het staat niet echt op een beauty achtige site.

Liefs.

Geef een reactie