08 nov 2011

Sale op Sans Online!

Het is weer zover! Sans Online heeft weer sale, en dat betekend dat er weer een heleboel leuke items voor een leuke prijs te koop zijn. En dat is nou nog eens leuk en voordelig shoppen. Sans Online heeft een aantal ontzettend leuke items in de sale en die laat ik vandaag aan jullie zien. Zoals een mooie winterjas voor maar € 24,95 en basic shirtjes al vanaf € 5,95. Benieuwd naar de leuke dingen? Kijk dan snel eventjes verder!

Ben je nog op zoek naar een leuke en vooral een warme winterjas? Dan zit je met deze Mojito jas van Vero Moda helemaal goed! En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten want hij kost nu maar € 24,95! Vind je deze kleur niet wat? Ze hebben hem ook nog in het donkergrijs, blauw en groen.

Draag je zoals mij lekkere warme vesten maar daar onder wil je gewoon een simpel en goedkoop shirt dragen voor de warmte. Dan is dit wat je zoekt, een heerlijk zacht katoen. Dit Max shirt is nu maar € 5,95 en je kunt hem ook nog in het wit bestellen, helemaal mooi dus!

Opzoek naar een leuke gebreide blazer? Dan is dit waarschijnlijk iets voor jou. Vero Moda heeft namelijk een hele leuke knit blazer voor maar € 19,95. Hiermee loop je in ieder geval er warmpjes bij. Ze hebben hem ook nog in het bruin en en donkergrijs.

En nog een paar sale items!

 

€ 16,95                                              € 14,95                                          € 19,95

€ 34,95                                        € 19,95                                             € 19,95

En voor nog veel meer dingen moet je even op de Sale pagina van Sans Online kijken! De verzendkosten zijn trouwens gratis boven de € 10,00 dus dat scheelt ook altijd weer geld!

8 reacties op Sale op Sans Online!

Geef een reactie