Rituals Sweet Sunrise Geurkaars | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Rituals Sweet Sunrise Geurkaars
Geplaatst op 27 april 2012 in Lifestyle

Sinds dat ik kaarsen op mijn kamer mag branden ben ik echt gek op geurkaarsen, ze ruiken heerlijk en maken van mijn kamer een heerlijk gegeurde kamer waar ik me helemaal thuis voel. Helaas kosten geurkaarsen behoorlijk wat en daarom twijfelde ik heel erg lang over deze Rituals Sweet Sunrise geurkaars. Bijna besloten om hem te kopen, kreeg ik hem voor mijn verjaardag! Lucky me!

De geurkaars zit in een prachtige doos verpakt waar je eigenlijk niet omheen kan, een typische Rituals verpakking van mooi en stevig karton.

De Sweet Sunrise geurkaars is vitaliserend en heeft een geur van Cader en Sweet orange, als je het mij vraagt echt een goddelijke warme huisgeur waar je zeker in thuis kan komen en je meteen heerlijk voelt.

“Geniet van het frisse aroma van Zoete Sinaasappel en de warme, zachte ondertoon van Cederhout.” Dat is wat Rituals zelf over de geurkaars zegt en daar is geen woord aan gelogen, wat is dit een heerlijke geurkaars.

De kaars zit in een groot zwart glas met de tekst Rituals erop, de kaars heeft maar liefst 50 branduren dus je kan nog wel eventjes vooruit met deze kaars. Ik vind de kaars zelf behoorlijk groot en dat is natuurlijk een pluspunt want dan gaat hij langer mee, wel jammer vind ik dat hij te breed is dat hij een grote deuk maakt en zeg maar niet helemaal op gaat naar beneden toe.

De kaars staat nu gezellig tussen een aantal flesjes van mijn parfum en verspreid een heerlijke geur door mijn kamer heen, ’s avonds doe ik hem dan ook heel erg graag aan! En als ik de kaars ik aan heb, heb ik mijn overheerlijke geurstokjes van de Hunkemöller! Iemand enig idee of deze nog ergens te koop zijn? Want dit zijn namelijk de lekkerste geurstokjes ever!

De Sweet Sunrise geurkaars kost € 14,90 en is alleen te koop bij de Rituals winkels.
14 reacties op “Rituals Sweet Sunrise Geurkaars”  27 april 2012

  Mm, hij lijkt me heel lekker ruiken!  27 april 2012

  Oh die kaarsen lijken me zo heerlijk! Erg jammer dat ze zo duur zijn..  27 april 2012

  Deze is lekker! Ik heb de geurstokjes op mijn badkamer staan :)  27 april 2012

  Ik heb er ook eentje gehad! Deze rook ook heel lekker in de winkel, maar ik was toch voor een andere gezwicht, ben jammer genoeg even de naam kwijt (ipv. oranje was hij daar lichtblauw). Ze waren toen maar €10/stuk, hij is wel al zo goed als op, maar wil graag een nieuwe!  27 april 2012

  Ik vind deze zo lekker heb ook de geurstokjes van Sunrise, het is niet goedkoop maar dan heb je wel wat.  27 april 2012

  Lijkt me lekker!


  Beautinista

  27 april 2012

  deze lijkt me zeker lekker!  27 april 2012

  Wel een hoop geld voor een geurkaars, maar hij lijkt me wel erg lekker ruiken!  27 april 2012

  De geurkaars lijkt me lekker ruiken;D  27 april 2012

  Lijkt mij erg heerlijk :D x  28 april 2012

  Ik vind het zo jammer dat ik geen geurkaarsen mag branden op mijn kamer ;( Het ruikt altijd zo lekker, deze van Rituals lijkt me ook echt lekker!  2 mei 2012

  Ik heb ook een Rituals kaars, zat eens in een goodiebag en ben er ontzettend blij mee!


  corine

  20 februari 2013

  Hi, Misschien beetje late reactie.
  Ik heb ook de sweet sunrise kaars en vind hem ook heerlijk!
  Bij mij brand hij ook scheef maar ik snijd dan soms een stukje van de bovenkant af en doe dat dan weer in de kaars zeg maar. Dan brand uiteindeijk wel alles op…
  Hopelijk hb je er wat aan.


  Van den Borre

  7 augustus 2016

  Geachte,
  Wij hadden een geurkaars gekregen van Rituals in bruin glas.
  Iedere avond brandt de kaars ten einde de geuren van de open keuken weg te nemen.
  Gisterenavond hoorde we plots een harde knal en het glas met de brandende kaars was uiteengespat.
  Gelukkig waren we in de woonkamer aanwezig, anders was ons tapijt in brandt gevlogen!
  Melden dit om andere gebruikers tE waarschuwen.
  Vriendelijke groeten.
  Catherine


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio