17 jun 2012

Outfit of the day: Mint groene blazer

Omdat jullie zo gek waren op mijn mint groene blazer (en ik zelf natuurlijk ook) besloot ik een paar outfit of the day foto’s te maken. Dus hierbij een outfit of the day met mijn mint groene blazer. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik niet een held ben in het combineren van kleren dus het is niet helemaal een geweldige match, maar zeker wel leuk!

Mijn nieuwe favoriete oorbellen van River Island!

En I love my new watch van de Primark in het rose goud!

Wat heb ik aan:

Shirt – H&M
Blazer – Boetiekje Enschedee (heb hem ook gezien bij Paris Today)
Broek – Vila
Sjaal – Primark
Oorbellen – River Island
Horloge – Primark
Armbandje – Zag Bijoux

42 reacties op Outfit of the day: Mint groene blazer

Wauw, mooie outfit! Die mint groene blazer heeft echt een geweldig kleurtje. Lekker zomers ook. Dat armbandje is lovely, en dat horloge vind ik ook heel leuk! Ik wist niet dat Primark horloges verkocht, zijn die wel van goede kwaliteit? :o

Wat staat dit je ontzettend leuk Aranka! : D Niet zo onzeker zijn over je matching skills hoor! Ik vind vooral je horloge ge-wel-dig. Is die momenteel nog te koop bij Primark? En oh, je wimpers zien er goed uit! Welke mascara is momenteel favoriet?

Mind groen staat je super! En niet een held in combineren? Hier zit er nog één, haha! Toch heb je dit super gecombineerd. Het horloge! ^^ Past er perfect bij & hij is ook nog eens hartstikke mooi! Een witte broek met mint? Als je het mij vraagt, een perfecte combinatie! :D

Superleuke blazer! En leuk gecombineerd met de kleuren! Lekker zomers :) Ik zou alleen het roze shirt niet zo strak en ver naar beneden trekken, dat maakt heel massief ter hoogte van je heupen en je benen korter. Zelf zou ik vooraan een puntje van het shirt in mijn broek doen en de rest lekker nonchalant laten bloezen. Maar niet zo onzeker of je matching skills hoor, dit ziet er superleuk uit! Ook met die oorbellen!

Daniëlle zegt: 18 juni 2012 om 13:53

Die blazer vind ik je echt goed staan! Heb zelf nog geen gekleurde blazers, maar wil graag een zalmroze. Denk dat ik voor zo’n kleur te bleek ben.

Geef een reactie