Outfit of the day: Cropped shirt | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Outfit of the day: Cropped shirt
Geplaatst op 4 januari 2012 in Fashion, Outfits

Ik ben iemand die echt lekker standaard kleren draagt en niet echt los durft te gaan met kleren. Maar vandaag heb ik iets heel gewaagds voor mijn doen aan, een cropped shirt! Ik heb hem van de sale bij Sans-Online voor maar € 14,95! Voor velen zal het een heel gewoon kleding stuk zijn maar ik vind het echt iets heel anders voor mijn doen. Maar ik vind het wel ontzettend leuk staan moet ik zeggen op een stoere spijkerbroek!

Ik draag hier de Rulla ex Button Top van Object, een los cropped shirt met lange mouwen. Ik vind het erg leuk dat er knoopjes aan zitten die je los en vast kan dragen, zo kan je zelf dus kiezen wat je het leukste vind. Ik vind het beide wel iets hebben en denk dat het ga afwisselen hoe ik het draag.

Hij zit erg comfortabel en dat vind ik erg fijn, het is niet een strak zittend shirt waar je je adem bij moet inhouden. Wel draag ik er een zwart hemdje onder omdat hij anders echt te kort is en natuurlijk ook een beetje koud, haha! Ik draag hem op een stoere spijkerbroek maar ik denk dat hij ook prima gecombineerd kan worden met een nette zwarte broek.

De mouwen en de achterkant van het shirt is gewoon van katoen gemaakt zoals de meeste shirts maar de voorkant van het shirt heeft zo een doorzichtig achtige stof wat haast niet kreukelt, ik weet alleen niet hoe het heet en het labeltje in het shirt kan ik ook niet vinden waar het op staat. Het shirt is voor de rest afgewerkt met houten knoopjes en een hoge hals.

Ik vind het shirt echt ontzettend leuk vooral omdat het weer eens iets anders is dan jurkjes en vesten wat ik normaal eigenlijk draag. Op Sans-Online hebben ze nog veel meer leuke dingen in de sale en tussen de dames afdeling hangen!

Wat vinden jullie van het shirt?
25 reacties op “Outfit of the day: Cropped shirt”  4 januari 2012

  Ik vind hem apart, maar wel erg leuk!  4 januari 2012

  Ziet er leuk uit!  4 januari 2012

  Ziet er echt tof uit wat een leuk shirt!  4 januari 2012

  Hij is echt leuk! Die knoopjes zijn cute  4 januari 2012

  Woooo, party harty Arank ;-)
  Just kiddin’

  Maar, hij is leuk. Bedankt voor de tip!  4 januari 2012

  Leuk shirt! :-)  4 januari 2012

  wat een leuk shirt!  4 januari 2012

  Wat leuk!


  Maartje

  4 januari 2012

  Superleuk zeg! Staat je ook goed! Ik had alleen dat zwarte hempje in je broek gedaan, dan komt je cropped shirt naar mijn mening mooier uit! Miss een tip voor de volgende x dat je ook laat zien welke schoenen je aan had, zodat we een totaal beeld hebben? :)


  Yasmina

  4 januari 2012

  leuk, hoeveel kostte hij??


  5 januari 2012

  €14,95

  Yasmina

  5 januari 2012

  ohh had er overheen gelezen, sorry!!  4 januari 2012

  Leuk shirtje het staat je mooi maar zelf zou ik het niet rap aandoen


  Marjolijn

  4 januari 2012

  Leuk shirtje! Ik denk dat het nog leuker zou zijn wanneer je een hemdje erbij aan doet die dezelfde kleur heeft als de knoopjes! Het valt nu niet erg op vind ik zelf dat het echt een cropped shirt is!  4 januari 2012

  Ik vind het een heel leuk shirt.  4 januari 2012

  Staat je leuk, maar zou het zelf denk ik niet zo snel dragen.  4 januari 2012

  Ziet er leuk uit. Ik heb ook een paar cropped t-shirts alleen ik merk dat ik ze wat sneller laat liggen. Ik weet niet hoe dat komt. Op de een of andere manier twijfel ik er altijd over.  4 januari 2012

  Het is niet iets wat ik gauw zou dragen, maar het ziet er wel erg ´cosy´ uit. Ik vind de lipstickkleur die je draagt overigens prachtig.  4 januari 2012

  Superleuk!  5 januari 2012

  Simpel, maar leuk! Mooie foto’s ook :-)
  x  5 januari 2012

  Leuk dat je eens iets anders hebt geprobeerd. Ik heb ook 1 crop top maar die draag ik ook bijna nooit. Ik ben ook meer van de standaard kleding.  5 januari 2012

  Ik vind het heel leuk staan. Ik heb zelf wel eens zo’n shirt gepast, maar ik vind dat het niet zo goed past bij mijn figuur helaas.  5 januari 2012

  Superleuk! Ik draag ook best vaak crop tops, love it!


  Cynthia

  6 januari 2012

  Misschien is het wel leuker om er een gekleurd/wit topje onder te dragen, ipv zwart op zwart? :-) xx


  Nicole

  7 januari 2012

  Leuk shirt idd! Ik denk dat hij nog beter tot zijn recht komt als het topje dat je eronder draagt een lekker fel kleurtje heeft of wit is.


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio