28 jun 2012

Oude cosmetica reclame

Reclames met prachtige dames die een make-up product promoten, we worden er dood mee gegooid. Tegenwoordig is er maar weinig echt aan deze reclames en moet je alles met een grote korrel zout nemen. Hoe was dat een paar jaar geleden dan? Ik kan je vertellen dat de reclames echt een revolutie mee hebben gemaakt, daarom laat ik jullie vandaag een aantal oude advertenties van cosmetica producten zien!

Revlon

Rita Hayworth

Max Factor

Lancôme

Evening in Paris

Estee Lauder

Chanel

Maybelline

Max Factor

222013456600740487_pBzvte52_f

Helena Rubinstein

Maybelline cosmetics ad

Maybelline

Wat je meteen opvalt is dat heel veel merken al een aantal jaar mee gaan, ik vind het echt ontzettend leuk om te zien! Stel je voor dat er zo een advertentie in de Glamour zou staan, zou je het dan nu nog kopen of nieuwsgierig worden naar het product? Of kan dit gewoon echt niet meer.

19 reacties op Oude cosmetica reclame

Toen tekenden ze modellen gewoon in plaats van fotoshop.. Net zoiets toch.. Je moet kijken naar bijv makeup advertenties uit 1980, toen er wel goede fotografie was, maar nog geen digitale bewerking

Geweldig, ik heb zelf een oude reclameplaat van Marilyn Monroe voor ene Jon Joy cosmetics aan mijn muur hangen ook een plaatje! Die van Rita is erg mooi.

Geef een reactie