Oscar & Babette Marvelous Mojito Geurkaars | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Oscar & Babette Marvelous Mojito Geurkaars
Geplaatst op 18 juli 2012 in Lifestyle, Review

Hebben jullie wel eens van het helemaal natuurlijke merk Oscar & Babette gehoord? Zo niet dan moet je zeker eventjes verder kijken. Oscar & Babette is namelijk een ontzettend leuk merk dat geurkaarsen maakt en andere living geuren. Echt ontzettend leuk en het ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit. Ik heb van hun de Marvelous Moijito geurkaars en ik kan nu al zeggen dat hij echt heerlijk is, zonder hem aan te hoeven steken!

Oscar & Babette is een Lifestyle- & Wellness label van Nederlandse bodem, met echter een onmiskenbaar Engelse uitstraling.  Twee Nederlandse ruwharige teckels, te weten ‘Oscar’ en ‘Babette’, stonden model voor het logo én de merknaam. De collectie is ontwikkeld door en geïnspireerd op het daadwerkelijk bestaande ‘eco-chic’, vrije buitenleven van hun eigenaren, Mirna en André van Donselaar. Oscar & Babette staat qua merk ‘For a Joyful Way of Living’, oftewel voor bewust genieten van de goede dingen des levens!

De geurkaars die ik heb is een Joyful Emotions kaars, en daar is het volgende over te zeggen!

Voor de Oscar & Babette ‘Joyful Emotions’- EcoSojawas Geurkaarsen hebben we de door veel mensen gekende en zeer geliefde, uiteenlopende geurbelevingen ‘gevangen’ in de vorm  van sfeermakers in lieflijke, recyclebare aluminium blikjes op basis van 100% zuivere, biologische afbreekbare sojawas en pure, onversneden parfumoliën.

Als je het blikje opent komt er echt heerlijk zoete en vertrouwelijke lucht je toegemoet stromen, ik vind hem persoonlijk echt heerlijk ruiken. Je zou hem dus eigenlijk helemaal aan hoeven te steken om je kamer te vullen met de heerlijke lucht van dit product.

Maar om toch een beetje sfeer en wat extra geur dimensie toe te voegen aan je kamer is het wel zo leuk om het aan te steken en die lontjes kleuren je kamer gezellig met licht en geur. Ik ben echt fan van deze geweldige geur kaars en als deze op dit ben ik zeker van plan er meerdere aan te schaffen, vooral omdat de geur zo goed en intens is!

Oscar & Babette is te koop in hun webshop, je kunt deze kaars kopen voor € 9,95
11 reacties op “Oscar & Babette Marvelous Mojito Geurkaars”  18 juli 2012

  Ze ziet er echt mooi uit. Jammer dat we niet kunnen ruiken.  18 juli 2012

  Ooh lijkt me heerlijk :D x  18 juli 2012

  Dat lijkt me een heerlijke kaars!  18 juli 2012

  Lijkt me heel fijn, een lekker geurtje in de kamer!


  Lisanne

  18 juli 2012

  Babette is apart toch ook gewoon een merk met geurkaarsen, bodybutter etc. ? want ik heb daar ook een paar geurkaarsen van. en ik ga deze zeker kopen ! (:  19 juli 2012

  Leuke kaarsen, ik ben benieuwd naar de geur. Kan je de geur niet door computer heen sturen, hihi?  19 juli 2012

  Lijkt me heerlijk, ben echt dol op geurkaarsen  19 juli 2012

  Ik ben gek op de geurkaarsen, aromatherapiekaarsen, roomsprays, thee en hondenzepen van O&B. Oftewel… Hun hele assortiment? LOL Heerlijke geuren!  19 juli 2012

  Lijkt me erg lekker! Ik hou ervan om kaarsen aan te steken in mijn kamer!  19 juli 2012

  Lijkt me heerlijk, ideaal dat die 3 Lonten heeft.  20 juli 2012

  Ik ben helemaal into geurkaarsen, ik heb er nu een aantal van Rituals en die zijn ook al zo lekker, deze vind ik alleen al om de verpakking helemaal leuk!


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio