11 apr 2012

OPI Vintage Minni Mouse en Spiderman collectie

OPI heeft het weer goed voor elkaar, ze brengen namelijk 2 geweldige collecties uit in mei en juni! Namelijk de Spiderman collectie en de Minni Mouse collectie. Zelf ben ik helemaal weg van Minni Mouse en dan ook helemaal van de lakjes die komen. Benieuwd naar de nieuwe collecties van OPI met lieve Minni Mouse lakken en stoere Spiderman lakken? Kijk dan snel even verder!

OPI – Vintage Minni Mouse collectie

Nothin’ mousie about it, I’m all ears, If you moust you moust en The color of Minnie

Wat een geweldige roze lakken niet waar? Ik wil heel erg graag de roze lak met hartjes hebben, vind hem echt te lief!

OPI – Spiderman collectie

Your web or mine, Into the night, Call me Gwenever, Just spotted the lizard, My boyfriend scales walls, Number one nemesis en Shatter the scales

Zijn het geen prachtige lakken? Midden mei kan je deze spannende lakken in de winkels verwachten! Vooral Your web or mine en Just spotted the lizard vind ik geweldig!

Alle lakken gaan € 13,95 kosten en zijn bij de bekende verkooppunten te koop. Ook komt OPI met mini setjes van deze collecties uit, deze bevatten 4 lakjes en kosten € 17,95 per setje!

21 reacties op OPI Vintage Minni Mouse en Spiderman collectie

Ik verheug me zoooo op de minnie muis collectie.. ik vind ze stuk voor stuk om op te eten, hihi! De spidermancollectie is voor mij, als meisjemeisje, iets te stoer, maar ik vind m wel tof!

Liefs

Geef een reactie