OOTD: Post Card | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
OOTD: Post Card
Geplaatst op 3 augustus 2012 in Fashion, Outfits

Na mijn dramatische ervaring met mijn G-Star broek was het tijd om een nieuwe spijkerbroek te kopen. Nou denk je, je hebt vast wel een andere spijkerbroek, nee helaas. Ik heb een dramatisch figuur als het over broeken gaat. Ik heb lengte 36 nodig, of 34 die heel erg lang uitvalt en dan heb ik ook nog eens dikke bovenbenen, vind dan maar eens een broek. Dus mijn shop tocht naar een broek begon, alleen ik kwam met meer terug!

Een ontzettend leuk shirt van The Sting die ik al een hele tijd wou hebben alleen ik hem toch een beetje duur vond voor een simpel shirt en nu was hij in de sale en kon hem niet laten liggen.

En dit is hem dan, mijn nieuwe spijkerbroek en hij was maar € 25,00 en hij past echt perfect. Ben je lang en heb je de bovenbenen wat dikker? Ga dan naar de Shoeby, deze broek zit me echt als gegoten! Normaal kocht ik altijd G-Star of Diesel maar deze zijn behoorlijk duur en ik ben nu helemaal klaar met G-Star, zoveelste kleding stuk dat na een half jaar kapot gaat.

Mijn favoriete Birkenstock slippertjes eronder! Die heb vorig jaar mooi goedkoop gekocht bij de Kruidvat!

Gisteren stond mijn vriend uit het niets ineens op de stoep en had een cadeautje bij zich, een prachtige Josh armband, echt ik vind hem geweldig!

En mijn DKNY horloge natuurlijk waar ik niet zonder kan!
16 reacties op “OOTD: Post Card”  3 augustus 2012

  Super leuk! En wat lief dat je een armbandje kreeg!  3 augustus 2012

  Haha, terug komen met meer dan nodig was *herkenbaar* En heel tof trouwens dat je wel een broek hebt gevonden die ideaal is en ook nog ’s een zacht prijsje heeft. :D Een perfecte broek vinden is zo moeilijk..  3 augustus 2012

  Staat je goed! Ik heb ook niet erg goede ervaring met dure broeken.  3 augustus 2012

  Die JOSH armband is pretty! Leuke outfit :)  3 augustus 2012

  Wat staat het Josh armbandje mooi bij je DKNY horloge, Aranka! : D De broek staat je echt heel erg goed!  3 augustus 2012

  Wat een leuke outfit, staat je ook goed;D  3 augustus 2012

  Leuke outfit! Wat goedkoop zeg, die broek! Hij staat je inderdaad perfect. En mooi is die armband, wauw.  3 augustus 2012

  Dat gerommel met lengtematen is zo herkenbaar. De ene 34 is de andere 34 niet. Bij mij moet het gedeelte rond de billen altijd iets ingenomen worden omdat de broek bij een passende maat niet over mijn bovenbenen komt.

  xKelly  3 augustus 2012

  Cute shirtje en mooie broek, fijn dat je nu een betaalbare optie hebt kunnen vinden! :D  3 augustus 2012

  Super schattig shirtje!  3 augustus 2012

  Aah, wat een leuk shirt! Echt iets voor mij! :)  3 augustus 2012

  Leuk shirt, ik ga eens bij de shoeby kijken, mijn bovenbenen zijn ook wat dikker dus misschien slaag ik daar wel :)


  Céline

  3 augustus 2012

  ah ik herken het brede bovenbenen probleem, dus ik koop ook geen dure broeken meer die na een half jaar kapot gaan. ik ga ook is bij shoeby kijken bedankt voor de tip  3 augustus 2012

  Wat een leuk shirtje!
  Shit van je kledingstuk van GStar.. :( Maar Shoeby is inderdaad fijn qua kleding!  3 augustus 2012

  Mooie t-shirt :D x  5 augustus 2012

  Leuke outfit!


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio