22 nov 2011

OOTD: Classy with Red

Tijd voor een outfit of te day, meestal vinden jullie die wel leuk, dus daarom vandaag er maar weer eentje. Ik ben ineens helemaal fan van de blazers dus een rode kon ook echt niet uitblijven. Hoe ik hier aangekleed heb, zo ga ik het liefste over straat, dit is echt mij. Benieuwd naar wat ik aan heb vandaag? Kijk dan snel verder!

Wat heb ik aan?

Laarzen: Tommy Hilfiger
Legging: Action
Rokje: Action
Shirt: H&M
Blazer: Osley
Riem: Pieces
Horloge: DKNY

mijn nieuwe liefdes!

En wat vinden jullie? Is het wat, of vinden jullie het helemaal niks?

26 reacties op OOTD: Classy with Red

Wat een prachtige laarzen, echt de chique versie van een paardrijlaars! Ik vind je roze blazer erg gaaf, lijkt me ook leuk om hem te combineren met een jeans en een zwart-wit gestreept truitje.

Waaauuww het staat je echt suuuper leuk! Leuke laarzen ook, mijn probleem met zulke laarzen is dat ze bij me knie zeg maar eindigen en daar veelste wijd zitten:( x

Geef een reactie