26 jun 2012

NOTD: Blauwe holografische glitter!

Eindelijk is het weer een beetje mooi weer buiten en ik lig ziek in mijn bed helaas. Ben heel erg benauwd en heb last van mijn longen, dit maakt rechtop zitten helaas geen pretje, maar toch wou ik eventjes snel een artikeltje maken, vandaar dat ik jullie eventjes mijn nagels van vandaag laat showen! Mooie blauwe nagels met een toffe holografische topcoat erover!

Misa – Throw Me Something Purple Please (2 laagjes als basis)

Ciaté – Jewel (1 laagje als glitter topcoat)

En dan krijg je uiteindelijk dit ontzettend leuke resultaat! Doe er trouwens nog wel eventjes een topcoat overheen want de glittertjes voelen een beetje raar aan op je nagels en dat zorgt er ook voor dat het beter blijft zitten. Ik duik mijn bedje weer in :)!

28 reacties op NOTD: Blauwe holografische glitter!

Geef een reactie