Nivea Pure & Natural Verstevigende Bodycrème | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Nivea Pure & Natural Verstevigende Bodycrème
Geplaatst op 14 april 2012 in Huidverzorging, Review

Een goede verzorging is ontzettend belangrijk voor de huid en daar weet Nivea alles van. Daarom spelen ze daar goed op in, ze brengen namelijk een verstevigende bodycrème uit. Deze verstevigendecrème bevat biologische Arganolie en Burdockfruit om ervoor te zorgen dat je huid verstevigd wordt en ook nog eens heerlijk soepel aanvoelt. Kijk dat zijn goede beloftes, ik ben benieuwd! Daarom heb ik deze crème 2 weken voor jullie getest omdat je dan het verschil moet gaan zien.

Goed de crème zit in een lekkere grote pot van 300 ml en heeft een natuurlijke uitstraling. Wat natuurlijk goed bij de naam van het product past, Pure & Natural. Deze heerlijke zachte crème is verrijkt met biologische Arganolie en Burdockfruit, maar wat is dat nou eigenlijk? Arganolie heeft de functie om de huid heerlijk soepel te maken en intensief te verzorgen. Burdockfruit is een goed middel tegen anti-aging, omdat het de huid verstevigd. Dus met andere woorden als dit product ook in anti-aging wordt gebruikt is het meestal een goed teken! In deze crème word arctiin gebruikt wat uit Burdockfruit komt en stimuleert de vorming van collageen.

Het product belooft dus de huid in 2 weken intensief te verzorgen, en dat moest ik natuurlijk gaan testen. Dat heb ik natuurlijk voor jullie gedaan. Het eerste wat ik over het product kwijt kan is dat het een heel fijn product in gebruik in. De crème is heerlijk vloeibaar en ruikt heerlijk! Het zorgt ervoor dat ik de hele dag aan mijn armen ruik omdat heeft zo een frisse en subtiele geur heeft. Ook trekt de crème ontzettend snel in. Na het douchen smeer ik de crème op mijn benen, laat het even intrekken en doe daarna een broek of legging aan. Als het niet snel ingetrokken krijg je een legging met pijn en moeite aan maar hier heb ik daar geen last van omdat hij zo snel is ingetrokken. Ook laat de crème geen vettig laagje achter op de huid.

Duidelijk verhaal, deze crème bevat 95% natuurlijke ingrediënten op basis van biologische Arganolie en biologische Burdock. Deze samenstelling moet ervoor zorgen dat je na 2 weken een mooie, zachte en verstevigde huid hebt. Ook bevat deze crème geen parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën. Groot pluspunt als je het mij vraagt, want hier wordt toch wel steeds kritischer naar gekeken door de consument.

ingrediënten lijst.

Goed, nu het belangrijkste, werkt de crème ook echt. Zoals ik al aangaf eerder in het artikel heb ik de crème met veel plezier gebruikt. Hij is heerlijk zacht, trekt snel in, ruikt prettig en is zo dus fijn in geruik. Voordat ik het product ging gebruiken had ik nog een beetje een futloze winterhuid die totaal niet klaar is voor ze zomer. Na 2 weken deze crème elke dag te hebben gebruikt voelt mijn huid een stuk beter aan. Ik heb echt het idee dat het meer verstevigd is en er gezonder uitziet. Hiermee bedoel ik dat je geen ‘huid schubben’ ziet. Ook voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Als je het mij vraagt echt een huid verbeterend product.

Op deze heerlijke crème moeten jullie helaas nog wel eventjes wachten, hij is pas vanaf juni te koop voor € 6,99 bij alle drogisterijen.
16 reacties op “Nivea Pure & Natural Verstevigende Bodycrème”  14 april 2012

  Lijkt me fijn!  14 april 2012

  Klinkt heel erg goed :D
  Wel jammer dat we nog even moeten wachten haha!


  6 april 2013

  Hallo,

  Ik heb zojuist de pure & natural verstevigende creme gekocht van Nivea. Gewoon bIj kruidvat. €7,11.
  Nu 3=2.

  Ben benieuwd.
  Maar hij is dus al te koop
  Groetjes Mo  14 april 2012

  Lijkt me inderdaad een fijn product alleen ik ben altijd te lui om me in te smeren met crème na het douchen  14 april 2012

  Hij lijkt me wel erg lekker! Zodra hij in de winkels ligt ga ik zeker een kijkje nemen!
  Liefs  14 april 2012

  Lijkt me een heerlijke crème! :)


  Eline

  14 april 2012

  Lijkt me fijn! Misschien volgende keer voor en na foto’s? Van je handen of armen ofzo, zodat je het verschil kunt zien :)  14 april 2012

  Lijk mij een fijn product:D  14 april 2012

  Ziet er goed uit!
  mooie kleur nagellak!x  14 april 2012

  Fijn product is het!  14 april 2012

  Ziet er goed uit! Ben benieuwd! Mijn huid heeft altijd wel goede crèmes nodig!  15 april 2012

  hij lijkt me echt fijn. er zit ook best veel in, ik doe daar heel lang over.


  Cedra

  15 april 2012

  hee, welke nagellak heb je daar op? haha het viel me op, leuk kleurtje!  15 april 2012

  Klinkt erg fijn! Ik heb nu echt extra verzorging voor mijn huid nodig, dus nu misschien maar eens aanschaffen!  18 april 2012

  Het ziet er echt heerlijk uit, ik heb ook zo’n cream van Nivea. Ik vind ze altijd erg fijn :)


  18 april 2012

  *Creme natuurlijk, foutje ;)


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio