19 apr 2012

Nieuwe haarkleur, highlights en lowlights

Gisteren was het zover, mijn hele haar zou geverfd gaan worden bij de kapper. Ik moet eerlijk zeggen dat ik behoorlijk zenuwachtig was, want mijn hele haar verven is toch wel een beetje eng hoor, vooral als je het nog nooit gedaan hebt. Ik zou mooi high- en lowlights in mijn haar krijgen en daar was ik wel heel benieuwd naar, benieuwd hoe het is geworden? Kijk dan eventjes verder!

bij de kapper!

Het eind resultaat is echt geweldig al zeg ik het zelf, dat ik het ooit blonder wou hebben. Ik heb nu iets donkerder haar met een prachtige koper gloed, mijn haar loopt ombre over. Mijn voorste lokken zijn donker en verder naar achteren wordt het steeds lichter door middel van highlights en mindere lowlights te gebruiken. Ook mijn onderste laag haar is mooi donker. Ik ben er echt ontzettend blij mee en vind het echt super mooi. Mijn haar is geverfd door Laura van Jade Hairstyle, heb 3 uur in de stoel gezeten maar het resultaat mag er zeker wezen!

26 reacties op Nieuwe haarkleur, highlights en lowlights

Geef een reactie