29 jun 2012

Nieuwe Bourjois producten nu in de winkel

Misschien heb je het al in de winkels zien liggen maar Bourjois heeft weer een nieuwe collectie in de winkels liggen, namelijk de Paris Flowers collectie en een heel nieuw assortiment met nieuwe lipgloss kleuren! Benieuwd naar een aantal van deze nieuwe producten? Kijk dan zeker eventjes met me mee!

De producten die hier voor me liggen is een 3D effect lipgloss, een 3D effect MAX lipgloss die nieuw is in het Bourjois schap ik heel veel verschillende kleuren, een 1 seconde gloss nagellak en een Bourjois oogschaduw.

Zoals je ziet is dit een andere nagellak dan anders, het is namelijk een doorzichtige nagellak die niet dekt. Bourjois heeft hiermee het idee dat het een grenadine nagellakje moet voorstellen met een sorbet finish wat dus echt iets voor de zomer moet zijn. Het nagellakje heeft een brede kwast zodat je in één stijk je nagel bedekt hebt.

Zelf moet ik heel erg wennen aan het effect en ben er zelf dan ook niet echt fan van. Ik heb hier 3 laagjes op maar nee, het is niet echt wat voor mij.

1 Seconde Gloss Grenadine Tonic is te koop voor € 8,50

Over de oogschaduw van Bourjois hoef ik natuurlijk niet veel te zeggen, leuke en handige doosjes met een leuk applicatortje erbij. Pigmentatie is gewoon goed en ze hebben een prachtige finish. De kleur die ik hier heb gebruikt is Orange épicé een prachtige bronzen kleur. Hij lijkt op mijn ooglid niet heel erg gepigmenteerd maar dat komt omdat hij behoorlijk is uitgeblend.

Orange épicé is nu ook te koop in de winkel voor € 10,99 en er is ook nog een prachtige blauwe kleur verkrijgbaar.

En dan hebben we nog 2 nieuwe lipglossjes. Een gewone 3D effect gloss en een 3D effect MAX gloss die nieuw is in het assortiment met nog een aantal andere kleuren.

De gewone 3D effect gloss heeft een kwastje als aanbreng methode en de 3D effect MAX heeft een heel handig plat en dik sponsje waar ik zelf heel erg fan van ben en dan weer totaal niet fan ben van het kwastje.

 Beige Mellow een prachtige nude kleur lipgloss, ik ben echt fan van deze kleur en gloss. Hij brengt echt heerlijk aan en blijft goed zitten, hij is ook lekker sticky daar moet je natuurlijk wel van houden, ook vind ik hem erg lekker zoet ruiken.

Corail artistic, hij doet me ook meteen aan de nagellak denken. Fijne gloss die aardig blijft zitten, alleen het applicatortje vind ik niet echt heel erg prettig. Ook plakt de substantie behoorlijk.

Beide lipglossjes zijn vanaf nu te koop voor € 10,99

23 reacties op Nieuwe Bourjois producten nu in de winkel

Die longlasting glossjes heb ik ook, echt ontzettend fijn! Heb een rode variant en die is echt knal en knal rood op je lippen. En dat komt echt niet vaak voor bij gloss ;) Love them!

Gabriëlla zegt: 30 juni 2012 om 18:38

Wauw die lipgloss ziet er mooi uit zeg! Ik heb wel even een vraagje; wat is de precieze prijs van de Effect 3D Max lipgloss? Op MissLipgloss staat dat ze €8,50 per stuk kosten en hier staat €10,99. =)

Geef een reactie