12 nov 2011

Nieuw horloge van HorlogeHolland.nl

Horloges, ik kan er niet zonder. Ik moet gewoon altijd een horloge om hebben om te weten hoe laat het is en ik ze eigenlijk ook gewoon een heel tof accessoire vindt. Eigenlijk ben ik altijd van het nette en chique, maar soms heb ik ook wel eens zin om lekker in mijn sweather de deur uit te gaan en een net horloge past daar eigenlijk niet zo bij, daar hoort een stoer en sportief horloge bij, en die heb ik gevonden! Namelijk op HorlogeHolland.nl, wat een ontzettende leuke webshop is met horloges! En hij heeft een ontzettend handig extraatje voor ons dames!

Dit is hem dan, een prachtig wit horloge (ze zijn er trouwens in elke kleur die je maar kan verzinnen). Hij heet de Led Watch en is eigenlijk een spiegel en horloge in één. Als het led lichtje met de tijd uit staat is het een ontzettend handig spiegeltje, waar wij dames natuurlijk het nut wel van inzien! Kijken of je make-up is uitgelopen of nog wel goed zit is erg handig, je hoeft alleen even op je horloge te kijken!

Als je het knopje rechtsboven indrukt krijg je de tijd aangegeven met een stijlvol rood led lichtje. Ook handig als je uitgaat of in het donker bent, dat je altijd makkelijk kan zien hoe laat het is, want het geeft gewoon licht. Helemaal handig omdat het in deze tijd van het jaar meer donker is dan licht, kun je dit wel goed gebruiken!

spiegel!

Het bandje van het horloge is dik en van erg flexibel en stevig plastic. Wat ik een erg groot pluspunt aan dit horloge vindt is dat ik er zelfs in pas met mijn dunne polsjes. Normaal moet ik er altijd gaatjes bij maken of hem over een shirt dragen dat hij overal heen glijd.

De band zit er prettig en jeukt of trekt niet. Als het warm is zal hij wel iets gaan zweten maar dat heb je volgens mij met elk horloge wel.

Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee en ik vind hem ontzettend gaaf en ook heel erg stoer en draagbaar bij een leuke en sportieve trui.

Dit horloge kan je in alle denkbare kleuren kopen op HorlogeHolland.nl voor € 19,95. Verzendkosten zijn trouwens ook niet duur, je betaalt maar € 1,95 en dan krijg je het met pakketpost de volgende dag nog thuis gestuurd. Ook verkoopt HorlogeHolland nog veel meer andere stoere horloges voor erg weinig geld, dus ik zou zeker eventjes een kijkje nemen als ik jou was!

26 reacties op Nieuw horloge van HorlogeHolland.nl

Ik vind hem leuuuk! Hij is zó anders dan de horloges die ik in huis heb, en LED vind ik supervet! Ik ga maandag maar ‘ns kijken als mn salaris weer binnen is ;-)

haha ik heb m ook :)
hij is erg mooi!
alleen ik heb géén idee hoe ik de tijd goed moet krijgen,
hoe heb jij die ingesteld?

Geef een reactie