13 jun 2011

Mooie make-up opruim manieren

Make-up ik vind het echt geweldig om naar te kijken, jammer genoeg valt er bij mij niet zoveel naar te kijken omdat het allemaal in mijn ladekast verdwijnt. Wat zou ik toch graag een mooie open kast of tafel willen hebben waar ik het allemaal prachtig kan uitstallen. Of een prachtig dienblad met mooie parfum flesjes en mijn Chanel nagellakjes erop. Ik vind dat gewoon zo mooi staan. Echt een eye catcher in je kamer. Zoals op de volgende foto’s zou ik het wel willen hebben!

Hoe schattig zijn deze kwasten opgeruimd, ik heb ze sinds kort in een drinkbeker van Starbucks staan.

Afbeelding

Of het prachtig op een kaptafel hebben staan.

Afbeelding

Alle MAC Pigments mooi uitgestald op een dienblad, denk dat er normaal wel een deksel op zit.

Afbeelding

Afbeelding

Of je nagellak aan een mooie wandrek hebben hangen. Maar ik vind dat eigenlijk alleen mooi als je allemaal dezelfde potjes bij elkaar hebt staan en dan een goed kleurverloop kan maken.

Afbeelding

Hebben jullie een eye catcher van iets van beauty op je kamer staan?

21 reacties op Mooie make-up opruim manieren

Dat kastje op de tweede foto van ikea heb ik ook voor m’n make-up op m’n bureau staan, die ziet er alleen niet uit. Op die foto is ‘ie zo leuk geverfd! ga ik ook doen :D

Prachtig! Als ik in een groter huis ga wonen wil ook een tafel waar ik mijn make-up kan doen en kan uitstallen. Nu is het weggemoffeld en staat het in de badkamer.

wat ‘n heerlijk artikel. Zelf heb ik m’n make up gewoon ook in een lade maar mijn nagellakjes(45) heb ik wel leuk uitgestald ;-)

Mijn make-up en nagellak ligt in een la en in bakjes, maar mijn parfum staat mooi uitgestald op een kastje. Dat moet ik eigenlijk toch gaan veranderen want zo staan ze in de zon

Wauw, ik vind vooral de eerste en de tweede heel erg mooi en dat nagellakrekje lijkt me ideaal! Toch maar eens op mijn wishlist zetten voor als ik de kamer van mijn broer krijg. Hoef ik niet zo erg te graaien in mijn grote nagellakdoos van de Xenos. :)
x

Ik heb het heel lang op een kaptafeltje uitgestald gehad, en ja het ziet er enorm leuk uit… Maar stof is your worst enemy! Alles er af om schoon te maken, potjes die er niet mooi meer uitzagen… Nee ik ben blij met mijn ladenkast <3

Leuk artikel!
Ik heb er zelf nogal moeite mee om mijn make-up op te bergen, ik heb ze nu in een klein ladekastje van de Xenos maar die raakt steeds voller.

Geef een reactie