09 mrt 2012

Mijn Slaapkamer Inspiratie

De laatste tijd ben ik ontzettend bezig om van mijn eigen slaap kamer een gezellige plek voor mezelf te maken. Ik hou van mooie strakke kamers met vrolijke tierlantijntjes. Ik ben dol op wit, roze, rood, Blond Amsterdam en Pip Studio. Dat soort dingen vind je dus zeker terug op mijn kamer! In deze post laat ik jullie mijn kamer inspiratie zien, dingen waarvan ik hou en graag terug wil zien in mijn kamer. Het leek me wel leuk om hier een blogpost over te maken, zodat jullie mijn stijl een beetje leren kennen, misschien beter gezegd mijn meisjes meisjes stijl :)

Pip Studio! Natuurlijk heb ik een mooi Pip Studio dekbed overtrek op mijn bed liggen en bijbehorende Pip Studio kussens!  En schaaltjes heb ik er ook nog eens van op mijn kamer staan met daarin sierraden. Ook heb ik handdoeken en washandjes van Pip bij mijn wastafel meubel op mijn kamer.

Wit met dit soort hout tinten vind ik ook erg mooi, mijn wastafel meubel heeft daarom ook kasten met dit houten design. Ik vind het prachtig en chique staan met het wit en roze rood achtige op mijn kamer.

Zo soort mooie kast heb ik ook! :)

En dan hebben we natuurlijk niet het witte brocante (zo heet dat toch) met de roze en rode tierlantijntjes. Leuke opberg dozen, planten, kaarsjes, sfeer takken met lampjes en ga zo maar door, je vindt het allemaal op mijn gezellige kamer. Dit is een beetje een inspiratie wat ik mooi vind en waar ik mijn kamer door heb ingericht.

Lijkt het jullie leuk om voor de volgende keer mijn kamer in een mooi sfeerbeeld te laten zien?

23 reacties op Mijn Slaapkamer Inspiratie

superl leuk die onderste is erg mooi!! wil ook wel pip overtrek maar heb de grootste maat dat word dus een duur geintje hahah!!! heb wel pas mooi roze sprei gekocht bij ikea met grote kussen superleuk

Geef een reactie