Mijn Slaapkamer Inspiratie | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Mijn Slaapkamer Inspiratie
Geplaatst op 9 maart 2012 in Lifestyle, Persoonlijk

De laatste tijd ben ik ontzettend bezig om van mijn eigen slaap kamer een gezellige plek voor mezelf te maken. Ik hou van mooie strakke kamers met vrolijke tierlantijntjes. Ik ben dol op wit, roze, rood, Blond Amsterdam en Pip Studio. Dat soort dingen vind je dus zeker terug op mijn kamer! In deze post laat ik jullie mijn kamer inspiratie zien, dingen waarvan ik hou en graag terug wil zien in mijn kamer. Het leek me wel leuk om hier een blogpost over te maken, zodat jullie mijn stijl een beetje leren kennen, misschien beter gezegd mijn meisjes meisjes stijl :)

Pip Studio! Natuurlijk heb ik een mooi Pip Studio dekbed overtrek op mijn bed liggen en bijbehorende Pip Studio kussens!  En schaaltjes heb ik er ook nog eens van op mijn kamer staan met daarin sierraden. Ook heb ik handdoeken en washandjes van Pip bij mijn wastafel meubel op mijn kamer.

Wit met dit soort hout tinten vind ik ook erg mooi, mijn wastafel meubel heeft daarom ook kasten met dit houten design. Ik vind het prachtig en chique staan met het wit en roze rood achtige op mijn kamer.

Zo soort mooie kast heb ik ook! :)

En dan hebben we natuurlijk niet het witte brocante (zo heet dat toch) met de roze en rode tierlantijntjes. Leuke opberg dozen, planten, kaarsjes, sfeer takken met lampjes en ga zo maar door, je vindt het allemaal op mijn gezellige kamer. Dit is een beetje een inspiratie wat ik mooi vind en waar ik mijn kamer door heb ingericht.

Lijkt het jullie leuk om voor de volgende keer mijn kamer in een mooi sfeerbeeld te laten zien?
23 reacties op “Mijn Slaapkamer Inspiratie”


  Mirjam

  9 maart 2012

  Wat leuk, ik heb een beetje dezelfde stijl in mijn kamer!  9 maart 2012

  Wat leuk. Vooral de eerste foto vind ik echt super;D  9 maart 2012

  Mooie inspiratie plaatjes. Ik hou van bloemenprintjes!
  Liefs  9 maart 2012

  Genieten! Ik hou van zulke inspiratie foto’s!  9 maart 2012

  Mooie fotos, het is allemaal zo mooi en licht! Daar hou ik echt van :).


  Pauline

  9 maart 2012

  Brocante <3  9 maart 2012

  En nu sfeerbeelden van je eigen kamer? … :-)  9 maart 2012

  super leuk allemaal :D  9 maart 2012

  Super mooi allemaal! Jouw inspiratie plaatjes lijken erg veel op die van mij :P  9 maart 2012

  Mooie foto’s om eens te zien :D x  9 maart 2012

  wauwww dat pip dekbed!x  9 maart 2012

  Hele leuke foto’s! Ik ben zo dol op Pip studio maar heb er jammer genoeg niet zoveel van  9 maart 2012

  Wat een mooie inspiratie plaatjes :) Ik houd ook helemaal van bovenstaande stijlen.  9 maart 2012

  Leuke woonsmaak. Ik hou zelf ook erg van wit met bloementjes accessoires. Het komt wel iets overeen. :)


  Snoepje

  9 maart 2012

  Ja leuk om jouw kamer next time te zien :)


  stef

  9 maart 2012

  superl leuk die onderste is erg mooi!! wil ook wel pip overtrek maar heb de grootste maat dat word dus een duur geintje hahah!!! heb wel pas mooi roze sprei gekocht bij ikea met grote kussen superleuk  9 maart 2012

  hihi wij moeten nu voor school een slaapkamer maken in het klein ^^ onze sfeer is valentijn ♥  10 maart 2012

  O my god wat een onwijs gave foto’s met allemaal andere stylen…………..FANTASTISCH HEBBUUHH


  Ceren

  10 maart 2012

  We hebben echt precies de zelfde smaak, grappig om te zien.  10 maart 2012

  Ah, heel leuk. Ook helemaal mijn stijl, zo romantisch, wit en licht.  11 maart 2012

  Heerlijke inspiratie plaatjes!  12 maart 2012

  Erg leuke foto’s zitten ertussen. Mijn smaak zit er ook niet heel ver van af :)  13 maart 2012

  Je hebt de zelfde kamer inspiratie als ik ! :D
  Ik ben ook van de meisje meisje stijl enzo :P
  X


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio