08 aug 2012

Mijn MAC Stash

Ik vind het altijd heerlijk om tussen de make-up spulletjes van iemand anders te snuffelen. Of dat nou online is of dat ik in een echte bak met make-up kan graaien dat maakt me niet uit. Ik kijk er gewoon graag naar! Vandaag laat ik jullie mijn bescheiden MAC stash zien. Bescheiden is hij misschien voor anderen niet, maar als ik het vergelijk met andere bloggers heb ik toch niet heel veel. Benieuwd naar alle producten, kijk dan zeker eventjes met me mee!

Ik heb drie kleine blushes in mijn bezit: Dainty – Daft Pink – Peaches.

Links zie je een Iridescent Pressed Powder in de kleur Belightful en rechts een Beauty Powder in Snowglobe.

Natuurlijk links mijn nieuwe favoriet van MAC: de Mineralize Skin Finish in Star Wonder. Rechts de ombre blush Azalea Blossem.

Natuurlijk kan de cleanser van MAC voor het schoonmaken van mijn kwasten niet ontbreken.

Een foundation die ik nooit gebruik is Studio Fix Fluid met SPF 15. Op zich een heel fijne foundation. Alleen ik vind vloeibare foundation maar niks, omdat het er zo ontzettend nep uit ziet bij mij, helaas.

Dan nog twee poeder foundations van MAC waar ik wel heel erg tevreden over ben. Links zie je de Studio Fix poeder en rechts de Mineralize Loose Foundation.

Dan hebben we nog een paar leuke potjes! Bovenaan zie je de Lip Erase, rechts de Fluidline in Blacktrack en onderaan een Tendertone in Purring.

Links de matte lipstick Please Me en rechts mijn miskoop Sandy B.

Dan nog twee prachtige oogschaduw paletten: Sultry en Intriguing Scarlet.

Dan nog een palette met zelf gekozen kleuren: Paradisco – Shroom – Brown Down – Star Violet

En tot slot nog mijn Haute & Naughty Lash mascara!

28 reacties op Mijn MAC Stash

Geef een reactie