Mijn Inglot paletten! | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Mijn Inglot paletten!
Geplaatst op 16 mei 2012 in Make-up, Stash

Waar is dit merk ooit geweest? Ja, in Polen en alle andere landen behalve Nederland. Maar sinds een dik jaar is Inglot ook in Nederland te koop en ik vind het echt helemaal geweldig. Sterker nog, het is mijn favoriete make-up merk geworden en dan vooral de oogschaduws want deze zijn echt geweldig! Niks MAC maar Inglot, ik vind deze echt veel beter. Vandaar deze mooie oogschaduw verzameling, vandaag neem ik deze verzameling eventjes met jullie door!

In totaal heb ik 5 oogschaduw paletten van Inglot met elk daarin 3 kleuren. Hier heb ik expres voor gekozen omdat ik altijd eigenlijk maar 3 kleuren oogschaduw gebruik per look en per 3 ook lekker opstapelt. Ook zijn de palettes een beetje in dezelfde soort tinten, zo zit er een paars, nude en een groen palette tussen.

prettieeee

De kleuren die ik heb ik begin boven bij de rode en ga naar beneden en dan naar de volgende rij begin ik weer bovenaan.

 1. Pearl 607
 2. Pearl 605
 3. Pearl 606
 4. D.S. 488
 5. AMC Shine 48
 6. AMC Shine 12
 7. D.S. 502
 8. Pearl 445
 9. Pearl 446
 10. D.S. 465
 11. D.S. 461
 12. AMC Shine 30
 13. Pearl 433
 14. AMC Shine 44
 15. Pearl 414

Goed, een hele verzameling heb ik dus al. Maar dat komt natuurlijk ook wel omdat er een Inglot in Zwolle is en het personeel zo lief en gezellig is dat ik altijd een praatje maak en van het een komt natuurlijk altijd het ander. Denk nu niet, dat is omkoperij want Inglot heeft echt ge-wel-dige oogschaduws. Ze hebben een geweldige pigmentatie, een geweldig systeem en brengen gewoon ontzettend prettig aan en je kunt er ontzettend goed mee werken.

Wat ik ook ontzettend fijn aan Inglot vind is dat het goed te betalen is, het zijn natuurlijk geen Kruidvat prijzen, maar duurder dan Max Factor is het niet en de kwaliteit is echt veel beter. Voor een losse oogschaduw voor het Freedom System betaal je pak hem beet maar € 6,00 natuurlijk als je een klein palette koopt is dit iets meer en als je een groot palette koopt is dit iets minder, dat hangt ervan af hoeveel oogschaduw kleurtjes je in een keer koopt.

De oogschaduws van Inglot zijn echt heerlijk romig en brengen makkelijk aan zonder te veel fall out. De pigmentatie is echt geweldig, op de foto hieronder ben ik heel lichtjes over de oogschaduw heen gegaan en heb ik ze op een droge arm aangebracht zonder een basis eronder. Met een basis onder deze oogschaduw is hij nog veel intenser! Wat ik ook ontzettend fijn aan de oogschaduw van Inglot vind ik dat ze ontzettend makkelijk te blenden zijn en daar heb ik nog wel eens last van bij MAC. En ook de pigmenatie van MAC oogschaduws is soms iets wat teleurstellend.

Het mag duidelijk zijn, Inglot is echt mijn favoriete merk als het om oogschaduw gaat en er komen in de toekomst zeker nog meer palettes bij. Ik heb natuurlijk ook losse oogschaduws van Inglot en pigments en die zijn ook echt geweldig!

Inglot is te koop bij de Pro-store in Amsterdam op de van Bearlestraat en in de V&D in Zwolle, Alkmaar, Enschede, Zoetermeer, Almere en Amsterdam
39 reacties op “Mijn Inglot paletten!”  16 mei 2012

  Moooi!

  Nena

  16 mei 2012

  Nee. Ik check je site niet en het is redelijk irritant om op werkelijk elke site zo een reactie van je te lezen.

  Sorry Aranka, dat moest er even uit… Het zijn wel hele mooie paletten! Zelf heb ik nog niks van Inglot, maar zo een palet staat zeker op mijn wishlist!

  Nena

  16 mei 2012

  Toen ik deze reactie las voordat ik mijn reactie plaatste stond er nog “check mijn site!” onder?
  Als ik het me verbeeld heb: Sorry!


  16 mei 2012

  Ja klopt! Ik word er ook gek van dus had de reactie aangepast ;)

  Nena

  16 mei 2012

  Dacht ik al :)  16 mei 2012

  Wat een prachtige palettes heb je!  16 mei 2012

  Ze zijn echt super mooi :)  16 mei 2012

  Ik vind Inglot palettes altijd zo leuk om naar te kijken! Je hebt echt mooie palettes! Ben heel benieuwd naar Inglot, maar die winkel is niet in BE te vinden helaas.  16 mei 2012

  Wauwerdewauw, ik MOET ook echt heel snel eens naar Inglot!  16 mei 2012

  Wauw wat een prachtige palettes <3  16 mei 2012

  Prachtige palettes heb je! Ik heb er zelf 3, 2 van 3 kleuren en 1 van 4. Vind Inglot oogschaduws zo mooi en fijn en goed gepigmenteerd <3 Love them!  16 mei 2012

  Mooie paletten, het pigment is ook heel mooi!  16 mei 2012

  Ik snap je beschrijving over de prijs niet helemaal, met dat Freedom system?  16 mei 2012

  Echt prachtig! Ik ben nog steeds niet in de Inglot winkel geweest, maar dat wil ik wel zó graag.


  Snoepje

  16 mei 2012

  Oeh moet maar eens gauw gaan kijken dan!


  Yara

  16 mei 2012

  Er is ook een inglot store in Laren;)!


  Joyce

  16 mei 2012

  Wauw wat veel en wat mooi! Ik wil er ook een hebben!  16 mei 2012

  Aaah, wow. Wat een prachtige palettes heb je. INGLOT is ook echt een van mijn favoriete merken al heb ik pas twee palettes ( 10 oogschaduws ) ik.wil.meer!  16 mei 2012

  Wauw wat een mooie palettes!
  heb zelf ook een palette van Inglot met 3 oogschaduws, vind de kwaliteit van Inglot echt supergoed en wil zeker nog meer kleurtjes gaan aanschaffen :)  16 mei 2012

  Was er laatst even in Amsterdam-Noord, zoveel mooie kleuren! Helaas had ik geen budget haha maar ben zeker van plan Inglot producten aan te schaffen.  16 mei 2012

  Ik heb dertien kleurtjes van inglot en nog wat andere spulletjes, ben ook gek op het merk :)  16 mei 2012

  Die kleuren zijn zó mooi, ik wil ook echt heel graag eindelijk eens een Inglot palette samen stellen.  16 mei 2012

  Ik schaam me zelf erg hard, want ik ben nog steeds niet naar INGLOT geweest! Ze zien er echt heel mooi uit en ik moet er ook echt snel eens heen om wat aan te schaffen.  16 mei 2012

  Wauw je hebt er veel!xxxxxx  16 mei 2012

  hele mooie palettes heb je!
  heb zelf een mono van inglot, maar wil zeker nog eens een freedom palette aanschaffen :)  16 mei 2012

  Wauw, mooie paletten heb je!  16 mei 2012

  Wow!Prachtige palletes ! :D x


  Eline

  16 mei 2012

  Ik heb ook meerdere paletten van Inglot en word altijd goed geholpen door Joyce (Zwolle). De lippenstift van Mac vind ik wel beter, maar mijn liefde voor Inglot is groter:)  16 mei 2012

  Wauwie! Erg mooie palettes!
  Liefs, Charlotte  16 mei 2012

  Mooie palettes! Ik blijf hopen & wachten op een winkel in antwerpen!  16 mei 2012

  Ben jaloers haha, mooie kleuren!
  Liefs  16 mei 2012

  Ohh ik heb nog geen palette van inglot, maar daar komt ooit nog wel eens verandering in;$ Ze zien er echt zo mooi en goed uit;D  16 mei 2012

  Wauw, wat een prachtige palettes heb je van Inglot! Ik heb eerlijk gezegd nog helemaal niets van Inglot (shame on me, haha!) maar ik zou wel graag eentje willen :)  17 mei 2012

  Ho eens jij hebt al aardig wat gekocht! Inglot is zo’n mooi merk en met hele mooie oogschaduws. Jij hebt er zeker een aantal mooie tussen zitten!


  Gabriëlla

  18 mei 2012

  Ook in Almere, echt? :D Ben het nog nooit tegengekomen in de V&D… hoop dat het snel gebeurt dan ;)  19 mei 2012

  Wat leuk om te zien, al een aardige verzameling. Vind inglot oogschaduws zelf ook fijn :D  19 mei 2012

  Die met de paarse kleuren is echt heel mooi. Ik vind inglot oogschaduws erg fijn.  22 mei 2012

  Ik voorzie een reisje zwolle. :P Wil al heel lang een Inglot palette.


  noortje.

  31 mei 2012

  Er is ook een winkel in Laren, niet heel groot maar volgens mij wel pro! Ben er een paar keertjes geweest. Echt heel rustig en fijn winkeltje. x


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio