Maybelline Color Tattoo | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Maybelline Color Tattoo
Geplaatst op 25 juli 2012 in Make-up, Review

Elke blogger heeft er volgens mij wel positief over geschreven de 24 uur houdende Color Tattoo’s van Maybelline. Ik was er niet meteen fan van want ik heb ontzettende vette oogleden en had dus weinig vertrouwen in dat dit wel zou blijven zitten. In Nederland vond ik ze een beetje aan de dure kant dus kocht ze niet, tot dat ik ze in Duitsland tegen kwam voor veel minder geld en meer kleuren, ik nam er dus 2 mee naar huis.

In Duitsland verkopen ze alle kleuren Color Tattoo’s die er zijn, onder andere deze prachtige groene die er niet in Nederland is en ook spotte ik zeker weten nog een fel paarse die ik eigenlijk ook mee had moeten nemen, maar ik dacht dat die in Nederland ook te koop was.

In de DM in Duitsland kocht ik de kleur On and on Bronze en Always Green. Als ik terug ga wil ik zeker nog meer kleuren kopen, want serieus dit spul is echt veel beter dan ik dacht. Ik vertelde al dat ik enorm vette oogleden heb en dat overdrijf ik niet. Als mensen een goede basis vinden en ik die vervolgens ook koop werkt het voor geen meter behalve die van Too Faced doet goed zijn werk. Maar deze oogschaduws hebben bijna vlekkeloos een dag van 28 graden overleefd zonder een basis eronder te gebruiken.

Het idee van de Color Tattoo’s is natuurlijk niet helemaal nieuw, er zijn altijd al vloeibare oogschaduws geweest en ik kan me herinneren toen ik begon met make-up dat ik echt ontzettend veel vloeibare oogschaduw had van de Hema (wat toen echt niet bleef zitten en met een uur al helemaal in de lijntjes was getrokken). MAC heeft natuurlijk ook nog zijn beroemde Paintpots maar als ik goed heb gelezen zijn deze nog beter en veel goedkoper!

De structuur van het product is echt perfect, lekker romig maar ook niet te zacht zodat je vinger meteen in het product verdwijnt. Je leest het goed, mijn vinger. Ik breng de Color Tattoo namelijk met mijn vingers aan en dat gaat echt prima. Je kan het ook met een kwastje doen maar daar ben ik niet zo fan van als het om vloeibare producten gaat.

Beide oogschaduw’s hebben een prachtige shimmer finish en ziet er echt prachtig uit op je ogen. Ik ben echt ontzettend tevreden en ook echt verast door deze producten. Je kunt ze trouwens ook als basis voor andere oogschaduws gebruiken.

De oogschaduws zijn in Nederland te koop voor € 9,95 en in Duitsland voor € 6,95 en in meerdere kleuren!
24 reacties op “Maybelline Color Tattoo”  25 juli 2012

  Die zeegroene kleur vind ik erg mooi. De look die je ermee gemaakt hebt vind ik tof!  25 juli 2012

  Mooie kleurtjes en een prachtige, frisse look! ^^  25 juli 2012

  Wat een prachtige look zeg. Mooi en rustig. Zelf heb ik nog geen color tattoo, ze zijn de hele tijd uitverkocht bij mij in het winkelcentrum.  25 juli 2012

  Wat een prachtige look! Deze lijken me erg fijn!


  Gatton

  25 juli 2012

  Ah, we moeten meer kleurtjes in Nederland! Het is maar goed dat je de paarse niet hebt meegenomen, dat is de minste van de hele batch. :)  25 juli 2012

  lijkt me inderdaad een heel leuk product om mee te werken  25 juli 2012

  Super mooi! Lijkt me wel een moeilijk product…ik ben niet zo van dat soort producten ;)  25 juli 2012

  Mooi hoor, ik zag ook nog een mooie blauwe net bij de kruidvat.. die was ook super gaaf!


  vera

  25 juli 2012

  leuk!!! ga ik denk ik ook kopen ( on and on bronze) :) maar ik twijfel nog wel een beetje…  25 juli 2012

  Wauw, erg mooie kleuren! Ze lijken me erg fijn, maar het prijskaartje houd me een beetje tegen!  25 juli 2012

  mooie look! aah, zo jammer dat ze in nederland nog niet zoveel kleuren hebben. Hopelijk komen de andere kleuren ook nog naar Nederland. Ik heb zelf een blauwe en een gouden ^^.  25 juli 2012

  Oh wat een mooie rustige look. Rustig , maar toch net dat beetje extra door de zee groene kleur!  25 juli 2012

  Ze zijn beide mooi! En leuk met die groene waas op je ogen!  25 juli 2012

  Oh gosh die groene is echt mooi!  25 juli 2012

  Ziet er mooi uit!

  xKelly  25 juli 2012

  Ooh mooie kleuren :D x  25 juli 2012

  Ik vind ze echt mooi! :D


  maaren

  25 juli 2012

  ze lijken me erg mooi alleen ik had graag duidelijkere en/of full-face foto’s willen zien..  26 juli 2012

  Ik wil die groene! Moet dus zeker weer een keer naar Duitsland!  26 juli 2012

  Wauw erg mooo!  27 juli 2012

  Wauw, prachtige kleuren! Ik ga nooit naar Duitsland, maar als ik er een keertje ben, neem ik deze zeker mee!  27 juli 2012

  Jeeejj ik ga naar Duitsland gaan :)  27 juli 2012

  Heel mooi!  28 juli 2012

  Die groene kleur is echt heel mooi! De Color Tattoo’s zijn zeker top =)


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio