22 feb 2012

Make-up Stash Februari

Het is echt alweer een ontzettende tijd geleden dat ik mijn stash aan jullie liet zien. Ik dacht dat het nog maar 3 maanden geleden was maar alweer bijna een jaar geleden. Vandaar dat ik er zoveel vraag naar kreeg, maar vandaag is hij er dan, een filmpje van mijn stash. Dit is al mijn make-up, behoorlijk wat al zeg ik het zelf. Als jullie nog een nagellak stash filmpje willen zien of verzorgings producten stash filmpje, dan hoor ik het graag!

30 reacties op Make-up Stash Februari

Artikel ideetje:
Zou je eens een foto willen maken van jouw droomstash; hoe je het liefst zou willen dat je stash eruit ziet als je een hele kleine stash had? Bv je favoriete 3 blushes, favoriete eyeliner, etc. En wat je dan zou kopen voor product van het geld wat je had kunnen besparen op de rest van je stash die je minder/niet gebruikt?

Heel leuk om te zien, je hebt echt een prachtige stash! Het beeld schokt af en toe wel een beetje (bij mij dan) dus ik zou het fijner vinden als je weer gewoon met je camera filmt :)

Waar zijn de foto’s van het Estée Lauder pallete wat je niet open kreeg en toen maar ff je voeten liet zien?
Haha, k hoop dat die nog online komen :)

Ik vind je een beetje moe overkomen, ook al ben je moe -vind ik- je moet toch enthousiast klinken als je een filmpje plaatst op je site tooocchh ;)
Verder echt een leuk filmpje en ik hoop dat je je nagllakstash en je beautystash fijn aan ons kunt laten zien!

Aranka dacht: aah, ik krijg het pallete niet open, laat ik ze maar ff me voeten zien :)

hahaha :)

xx.

Geef een reactie