28 mrt 2012

MAC Très Cheek Collectie

MAC heeft een prachtige nieuwe blush collectie! Ik als een blush liefhebber en vooral die van MAC sta hier natuurlijk om te springen. Ze brengen zes nieuwe prachtige kleuren bij, voor iedereen wat wils! Of je nu een prachtige roze, oranje of peach blush zoekt, het zit er tussen! Benieuwd naar de nieuwe kleuren? Kijk dan snel verder met me mee!

Nu de winter eindelijk tot zijn einde is het gekomen is het tijd voor kleur! En MAC speelt hier weer geweldig op in, ze komen echt met een geweldige collectie uit vol met prachtige kleuren waar we onze wangen heerlijk meer kunnen opfleuren! Deze collectie is helaas wel tijdelijk te koop, maar bevat wel 6 prachtige wel gepigmenteerde kleuren!

Wat zegt MAC over deze collectie?

Een nieuw sextet zijn de M·A·C blushpowders. Ga hip in fel rood-oranje, of voeg een glorieus vleugje perzik, roze of lavendel toe – elke kleur blijft zo helder en niet-beige op de huid zoals op het palet. Met een formule die naadloos puur en ongegeneerd opbouwt. Wat is het resultaat? Een look die zegt T r è s   C h e e k .

Full Of Joy – € 20,00

Immortal Flower – € 20,00

Lovecloud – € 20,00

Modern Mandarin – € 20,00

Peony Petal – € 20,00

Pink Tea – € 20,00

Deze prachtige blushes liggen vanaf 7 april bij de MAC verkooppunten en natuurlijk online in de webshop van de Bijenkorf! Welke blushes staan op jullie wishlist?

17 reacties op MAC Très Cheek Collectie

Wat een mooie blushes! Ik zou Lovecloud en Pink Tea wel graag willen hebben. Maar Modern Mandarin en Immortal Flower zijn kleurtjes die ik nog niet heb, en zien er ook erg mooi uit.. Meestal is mijn blush roze, roze, roze…dus misschien maar eens iets anders, hihi..

Liefs

Mooie blushes! Ik vind vooral Full of Joy, Love Cloud en Pink Tea mooi. MAC blushes zijn heel fijn! Ik heb er al een paar en eigenlijk vind ik mijn collectie al perfect, dus wil ik niet uitbreiden maar je weet maar nooit.

Geef een reactie