24 apr 2012

Lief dagboek en lezeressen! #6

Er zijn weer 2 ruime weken achter de rug waar ik het een en ander heb meegemaakt. Natuurlijk heb ik altijd mijn telefoon bij me om alles vast te leggen wat ik maar leuk vind. Vandaag kunnen jullie weer meegenieten uit wat vastegelegde momenten uit mijn dagelijks leven. Zijn jullie er klaar voor want het worden weer veel foto’s!

In deze drukke weken kwam Pasen ook voorbij, gezellig met de hele familie bij elkaar vind ik altijd erg gezellig. Op tweede paasdag kwamen mijn oma en tante bij ons eten en mijn moeder had heerlijke zelfgemaakte kippensoep gemaakt. Benieuwd naar het recept? Die vind je hier.

En als afsluiter van het paasdiner een lekker stukje aardbei Vienetta.

Hmmm heerlijke frambozen – het zijn geen frambozen, maar weet even niet hoe ze heten – uit eigen tuin!

Mini-beads zijn binnen gekomen van Ebay! Ik was meteen begonnen met het maken van een nail-art tutorial.

Aanschouw mijn ‘caviar nails’!

Helaas waren ze de dag erna niet echt paars meer…

Bij De Nieuwe Zaak hadden we een loting voor een Hotel Cadeau Card, lucky me won deze!

Kruidvat 1 + 1 gratis actie op alle make-up, hier moest ik natuurlijk van profiteren!

Met Cynthia en een glaasje bubbels op de foto’s, het was reden voor een feestje want we hadden de 1000 orders gehaald bij de MissLipgloss Shop! Proud me!

Klaar voor een dagje werken met mijn nieuwe lipstick van L’orèal!

Mijn heerlijke geurkaars is helaas op, echt een heerlijke geurkaars van de Douglas was het.

Maar geen man over boord, want ik had als back-up nog een veel beter ruikende van Rituals!

Tijd: 6:30, what the fuck doe ik hier? Zusje uitzwaaien die naar Londen gaat!

Een momentje voor mezelf, heel slecht ik weet het maar het moest gewoon echt eventjes. Een heerlijke zak Bugles met cheese spread erbij voor erin. Helaas was de zak in no time leeg en meteen een schuld gevoel rijker. Maar zolang ik het niet wekelijks doe voorzie ik geen probleem ;).

In lange tijd weer eens een pers event, dit maal was het van Hansaplast. We moesten al behoorlijk vroeg in Amsterdam zijn dus echt tijd voor een goed ontbijt hadden we niet. Gelukkig stond er een heerlijk ontbijt op ons te wachten!

Bij Hansaplast kregen we ook een heerlijke pedicure, ik was deze dag gezellig met Tim!

En van Amsterdam snel weer naar huis want mijn haartjes worden geverfd! Onderaan de foto kan je zien welke kleuren het worden.

Hallo bruine haartjes, nice to meet you!

Zwolle word steeds een leukere shop stad, we hebben nu zelfs een aardig grote New Look in de V&D zitten!

Er moet ‘s avonds natuurlijk ook wat te eten op tafel komen, daarom maakte we een heerlijke lasagne, echt deze was goddelijk.

Mijn lieve zusje kwam terug uit Londen met een Sleek palette voor mij!

Op vrijdag middag borrelen we altijd even na met De Nieuwe Zaak, na het borrelen gingen we ook nog heerlijk uit eten bij Kota Radja, sushi time!

Onderweg naar de Beautygloss party begon het verschrikkelijk hard te regenen, voorspelde niet veel goeds voor deze dag helaas. Gelukkig was het in Amsterdam behoorlijk droog.

Op de Beautygloss party kon je ook een workshop van Inglot krijgen die Nikkie gaf, echt ontzettend leuk om haar een keer te ontmoeten, helaas heb ik geen praatje met haar gemaakt. Wel gaf ze een ontzettend goede workshop en heb handige dingen geleerd!

Ik vond mijn sideway cross ketting weer ergens in een hoekje, maar je raad het al, hij zat echt helemaal in de koop. Met veel zuchten en steunen heb ik hem weer uit de knoop gekregen!

En als laatst, lig nu nu heerlijk in bed met griep dit artikel te typen voor vandaag.

33 reacties op Lief dagboek en lezeressen! #6

Superleuk om weer te zien :) Ik ben benieuwd naar Zwolle, was er 2 jaar terug voor het laatst. De workshop van Nikkie was supergaaf :) Veel geleerd!

Bij mij doen trouwens een aantal foto’s het ook niet!

Leuk om te zien! De Nieuwe Zaak lijkt me echt een leuk bedrijf om stage te lopen, het ziet er altijd zo gezellig uit! En ik moet nodig eens in Zwolle gaan winkelen, denk ik.

ohooo Koda radja is super super lekker!
heb je nummer 16 ook geprobeerd? :) die is goddelijk!
Ik mag vrijdag weer nomnomnom!

Geef een reactie