Last seen movies | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Last seen movies
Geplaatst op 17 juli 2012 in Lifestyle, Vermaak

Afgelopen tijd heb ik weer een aantal films versleten, natuurlijk heb ik daar dan weer een uitgebreide mening over. Sommige films hebben me ontzettend verbaasd en sommige film vielen me ontzettend tegen of had ik echt meer van verwacht. Benieuwd naar de films die ik heb gezien en wat ik daar van vond? Lees dan eventjes met me mee!

Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman hervormt het klassieke sprookje door meer achtergrondverhaal te geven aan Eric, de jager die door Ravenna wordt ingehuurd om Sneeuwwitje te vermoorden. Uiteindelijk weigert hij dit door te zetten en besluit hij haar mentor te worden.

Niet echt een film voor mij, maar toch vond ik hem wel leuk om te kijken. Of ik in vervolg weer naar zo een film zou gaan, nee dat denk ik niet. Leuk als je een beetje van de oude verhalen houdt, maar helaas ligt mijn interesse meer bij moderne films.

The Amazing Spider Man

Peter Parker is een jonge, middelbare school student, die sinds de plotselinge verdwijning van zijn ouders bij zijn oom Ben en tante May woont. Tijdens een zoektocht naar zijn ouders komt hij terecht in het laboratorium van wetenschapper Dr. Curt Conners, waar hij plotseling wordt gebeten door een radioactieve spin. Peter ontdekt vervolgens dat deze spin hem bijzondere gaven heeft gegeven en hij besluit om deze krachten te gebruiken om de misdaad tegen te gaan. Maar als Dr. Conners tijdens een experiment verandert in een groot en kwaadaardig wezen, genaamd The Lizard, weet Peter wat hem te doen staat; hij zal als zijn alter-ego Spider-Man al zijn krachten moeten aanroepen om dit monster te kunnen verslaan.

Als je met 2 mannen naar de bios gaat wordt het wel een mannelijke film. Ik had nog nooit eerder een Spider Man film gezien, shame on me. Ik dacht echt dat dit een stomme en niet leuke film voor vrouwen zou zijn. Maar niets is minder waar, goede film, goed verhaal en leuke acteurs. De film duurt wel lang en de introductie duurt best lang, maar zeker het kijken waard!

The Lucky One 

De marinier Logan Thibault overleefde drie ‘tours of duty’ in Irak. Hij schrijft zijn geluk toe aan een foto van een vrouw die hij nog nooit eerder had ontmoet. Nu, wanneer hij eindelijk terug naar huis in North Carolina mag keren, besluit hij zijn geluksbrenger op te zoeken…

Dit was echt een film die ik moest zien, een lekkere meiden film moest dit worden. Alleen ik vond hem vrij, saai, voorspellend en gewoon een beetje tegenvallen. Het is de zoveelste meidenfilm met dezelfde insteek. Gewoon een film voor verstand op nul met een lekkere zak chips erbij.

Tags:21 reacties op “Last seen movies”  17 juli 2012

  Van deze films spreekt alleen the Lucky One mij aan, maar als jij zegt dat die best saai is. Nah, daar gaat me interessa haha!

  Pam

  17 juli 2012

  Ik heb The Lucky One ook gezien en ik vond het een erg leuke film hoor…  17 juli 2012

  Alle films vind ik leuk! Spiderman heb ik ook gezien, super leuk! Nu nog de eerste en de laatste!!  17 juli 2012

  Leuk om te zien!  17 juli 2012

  Mij lijkt die Spider film eigenlijk helemaal niks, maar je maakt me toch wel erg benieuwd!  17 juli 2012

  The Lucky One wil ik graag nog zien, de andere 2 trekken mij niet zo..  17 juli 2012

  Ik vind de Lucky One niet echt een ‘meidenfilm’. Ik vind het echt een mooi en serieus verhaal. Ik vind het echt een hele mooie film, en tsja, Zac Efron maakt het nog mooier.  17 juli 2012

  Die laatste lijkt me erg leuk!

  En bij spiderman heb ik inderdaad hetzelfde idee als jij. Ik heb er nog geen een gezien en t lijkt me niet leuk. maar misschein moet ik me er dan toch maar eens aan gaan wagen!  17 juli 2012

  de eerste twee heb ik gezien, die laatste nog niet maar klinkt leuk!  17 juli 2012

  Snow White and the Huntsman en the lucky one lijken mij erg leuk;D  17 juli 2012

  Ik heb alleen the lucky one proberen te kijken. Ik keek hem op internet, het beeld was super slecht en het geluid was niet gelijk met het beeld, dus heb ik hem halverwege maar uit gezet.
  De laatste film die ik heb gezien is Magic Mike.  17 juli 2012

  Ik vond The Lucky one een heerlijke film! Jammer dat het je tegenviel


  larissa

  17 juli 2012

  Snow white and the huntsman en the lucky one lijken mij erg leuke films! Ik hou wel van zulke films :)


  Puck

  17 juli 2012

  Ik vond spiderman echt geweldig! Sowieso houd ik van actiefilms en alle films van Marvel, en deze was echt geweldig. Ik had het idee dat hij maar een uurtje heeft geduurd haha maar toen ik op de klok keek was het toch al 2,5 uur verder…  17 juli 2012

  the lucky one is zo’n mooie film!  17 juli 2012

  Lijken me leuke films :D x  17 juli 2012

  Ik heb nog geen enkel gezien. Maar ik zou graag the lucky one zien.  18 juli 2012

  Leuk om te lezen, alleen kijk ik bijna nooit meer een film..  18 juli 2012

  Ik ben benieuwd naar Lucky One, ga hem binnenkort maar eens downloaden ;)  4 augustus 2012

  The Lucky One is zo mooi! Ik wil Spiderman ook nog zien :)  20 mei 2015

  The brother of the groom wedding speech also gives him
  the chance to make fun of the grooms’ behavior during the dating period.
  The leader feels that they need to serve their followers rather than force upon them what they
  want. Common examples are the one which a writer personally experiences and therefore, incorporate in the illustration essay but it should be pertinent to the topic of the illustration essay.


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio