08 dec 2011

Kruidvat Parfum Verstuiver

Je hebt ze vast wel ergens voorbij zien komen, van die kleine handige flesjes waar je je parfum in kan doen en zo makkelijk mee kan nemen. Het idee komt namelijk van Travello, alleen die dingen zijn behoorlijk duur. Na een tijdje gingen andere merken ze na maken maar waren ze nog 10 euro, en dat vond ik ook nog een beetje aan de dure kant. Dus ik liet ze altijd maar in de winkel liggen. Tot dat ik deze bij de Kruidvat tegen kwam voor maar € 3,79 koopje toch?

Ze hebben het van het merk True Spirit het accessoires merk van de Kruidvat, als je het wilt hebben moet je er wel snel bij zijn want het is geen product wat vast in het assortiment zit. Het lag gewoon in het actiepad dus je moet er wel eventjes goed naar zoeken.

En dat is hem dan, een vulbaar flesje van 5 ml. Je hebt hem in verschillende kleuren. In het goud, zilver en het zwart en ik koos voor lekker simpel zilver, past overal bij!

En dan nu voor de meiden die niet weten hoe dit werkt en hoe het moet, ik zal het jullie eventjes uitleggen!

Dit is de onderkant waar de parfum in komt.

Van je parfum haal je het spuitdopje voorzichtig af.

En zet de onderkant van het flesje erop en begint te pompen totdat het flesje vol zit. Dit lekt niet

Vol is je flesje!

Wil je ook nog zo een handige parfum verstuiver scoren voor € 3,79 dan moet je snel naar de Kruidvat!

25 reacties op Kruidvat Parfum Verstuiver

Erg handig zijn ze! Heb er zelf 2… zilver en goud… Heb ze toen gekocht bij de trekpleister, die heeft namelijk altijd dezelfde aanbiedingen als de kruidvat.

Ohhhw die nagellak is zo mooi he! Heb em zelf ook gekocht alleen nog niet gedragen. En die parfum verstuiver vind ik ook mooi, ik heb er nou een van de etos maar die is best wel groot en saai

Echt heel handig, deze wil ik ook hebben. Ik heb namelijk Daisy van Marc Jacobs en die is vrij groot dus die pas echt niet in mijn tas en soms wil ik op school even wat parfum bijspuiten dus dan is zo’n ding echt heel handig!
Die nagellak wil ik trouwens ook :)

Blij dat je erover schrijft! Ik had er ook een gekocht, alleen ik heb het idee dat er heel veel parfum verloren gaat, heb ontzettend lang zitten ‘pompen’, en kon niet zien dat er al iets in de verstuiver zat..

Wat me wel op viel is dat er aan de onderkant van de verstuiver een plastic dingetje zit wat eruit kan. Ik heb het geprobeerd met het plastic dingetje eruit, en het plastic dingetje erin, maar heb er niet zo veel vertrouwen in.
Snap je wat ik bedoel? Als jij weet wat ik fout doe hoor ik het graag ; )

Liefs,
Bep

Geef een reactie