11 aug 2012

KOH SOUND! collectie

KOH komt deze herft met een swingende collectie, namelijk de SOUND! collectie. Vol met prachtige kleuren die allemaal staan voor een muziek stijl. Voor elke stijl is wel een andere kleur. Muziek maakt je vrolijk, blij, gelukkig, emotioneel en speelt een rol bij een emotioneel moment. Muziek speelt ook zeker een rol bij KOH, vandaar deze muzikale collectie. Benieuwd naar de swatches, kijk dan even met me mee!

Holy Hip Hop – Aan deze grijze kleur moet je meteen aan de urban straten van New York denken, hier liggen de roots van de Hip Hop.

Lazy Lougne – Stel je voor, je ligt aan het strand en kijkt naar de ondergaande zon een ober brengt je een heerlijk drankje en op de achtergrond klinkt een heerlijke lounge sound. Deze kleur maakt je hele nazomer af!

Pop Mania – Zin in een feestje in de discotheek, dan zit je met deze kleur helemaal goed. Ga het podium op en laat je prachtige pop mania nagels zien!

 Punk Up! – Deze paarse kleur knalt er echt uit, net zo hard als Sex Pistols in de jaren zeventig.

Keep On Jazzing – hierbij moet je meteen denken aan een jazzclub met een prachtig glimmende vleugel, kom je al in de sferen?

Soul Sister - Heb je een beetje gevoel voor soul? Laat dan je mooie diepgrijze souljurk wapperen op de dansvloer!

De KOH SOUND! collectie ligt vanaf 1 september in de winkels. Je kunt KOH onder andere kopen bij de luxere parfumerieën en online. De lakjes kosten per stuk € 14,95

20 reacties op KOH SOUND! collectie

Las ik net nog een artikel van swatches van de vorige collectie van KOH, zie ik nu deze haha! Lazy Lounge spreekt mij heel erg aan, mooi is die zeg. De rest is ook wel mooi, maar of ik ze zou kopen? Neeh, don’t think so

Geef een reactie