04 jun 2012

Inspiratie DIY Armbandjes

DIY Braclets

Do It Yourself is weer helemaal hot en armbandjes ook, wat is er dan leuker om zelf je eigen armbandjes te maken. Vroeger toen ik klein was, was ik al gek op armbandjes maken! Ik had een hele voorraad aan kralen, elastiekjes en andere dingen om armbandjes te maken. Ik denk dat ik vast niet de enige was die dat deed. Tegenwoordig is het weer helemaal hot om ander soort armbandjes te maken, in dit inspiratie artikel laat ik jullie deze zien!

Simple & delicate

Deze vind ik echt ontzettend tof, ik vind het zo leuk die ringetjes armbandjes. Ik heb al stad en land afgezocht om ze te vinden, maar helaas niks kunnen vinden, misschien ebay maar eens afzoeken of ze daar te vinden zijn.

DIY braclets

Hetzelfde verhaalm ik vind ze echt prachtig en het armbandje is ontzettend leuk geknoopt!

DIY Braclets

Zulke armbandjes maakte ik vroeg ook altijd! Maar nu zijn ze opgefleurd met steentjes, kettinkjes en studs!

diy wrap braclets

Dit ziet er toch ook ontzettend leuk uit?

DIY clay braclets

Met rubberen staafjes kan je heel erg mooi een armbandje vlechten, alleen ik weet niet hoe je aan deze moet komen.

diy braclets

Het vlechten met bouten en moertjes is ook helemaal in!

DIY Friendship braclets with embroidery thread

DIY bracelet

Een prachtige armband die opgepimpt is met verschillende kleuren touw!

woven chain bracelet DIY

Hier zijn de moertjes weer!

Maken jullie wel eens zelf armbandjes of heb je dat vroeger wel eens gedaan?

44 reacties op Inspiratie DIY Armbandjes

Die ringetjes armbanden blijven leuk! Lijkt ook een beetje op dat armbandje die je laatst liet zien. Ik denk dat je dit ook makkelijk zelf kunt maken, en het is nog leuk om te doen ook.

Het ziet er zo leuk uit! Vroeger, heeel vroeger, maakte ik ook van die armbandjes, maar zou nu niet meer weten hoe dat moet! Haha, jammer, want zou het wel weer willen dragen :)

Leuke armbandjes zeg! Vroeger maakte ik deze wel veel, maar ik vind het toch een beetje rommelig om dat allemaal samen te dragen. Wel erg leuke foto’s!

Aaah, ik krijg nu echt zin om armbandjes te maken! Die met die ringen zijn leuk, en ook niet zo heel moeilijk. Die friendship armbandjes ben ik trouwens ook fan van. Oh en vergeet de moertjes niet… volgens mij beginnen die een trend te worden.

Wow wat een mooie zitten er tussen. krijg meteen weer zin om zelf ook armbandjes te gaan maken. Die kralencollectie van vroeger is heel herkenbaar.

Ik maakte ze vroeger heel veel, maar dat zag er uiteraard niet uit, maar voor een kindje van een jaar of 8 waren ze toch best leuk. Nu waag ik me er niet aan. Ik wilde laatst materialen bestellen via ebay (tip! daar kun je misschien ook wel die rubberen dingen vinden), maar toen ik zag wat ik wel niet allemaal wilde zou ik een fortuin kwijt zijn geweest. En laat ik nou even heel eerlijk tegen mezelf zijn geweest door te zeggen dat ik daar helemaal geen tijd voor heb. Jammer hè!

Wat een gave armbandjes!
Ik zit ook overal te struien naar dun draad om armbandjes te maken, maar zou echt niet weten waar ik dat kan halen..(ideeën zijn welkom!)

Geef een reactie