18 jun 2011

Inglot Freedom System

Sinds kort hebben we dan eindelijk een Inglot in Nederland, een prachtig make-up merk met redelijk betaalbare make-up. Het is duurder dan in de drogisterij maar wel weer een stuk goedkoper dan MAC. En de producten zijn echt van geweldige kwaliteit! Ik was er echt super benieuwd naar, alleen Amsterdam is niet echt in de buurt. Omdat ik toegang had gewonnen voor de VIP party van BeautyScene en The Body Shop moest ik naar Amsterdam toe, goed excuus dus om de rest van de dag even lekker te shoppen en langs Inglot te gaan.

Ik kwam natuurlijk voor het oogschaduw palette! Ik had er al zoveel over gelezen en ik vond het echt geweldig. Het systeem, de kleuren, de pigmentatie en de behoorlijke inhoud. Ze zijn namelijk veel groter dan de oogschaduw’s van MAC en ook een stuk goedkoper. Dikke pluspunt voor Inglot dus.

Ik heb een palette gekozen met 3 kleuren erin. Ik had geen zin om meteen een heel groot palette te kopen dus deed eventjes rustig aan met een palette met 3 kleuren. Ook vond ik alleen deze 3 kleuren erg mooi bij elkaar passen dus dat kwam weer goed uit. Voor een palette van 3 stuks betaal je € 20,00 dus omgerekend € 6,70 per oogschaduw, wat best goed te doen is.

De oogschaduws zijn erg goed van kwaliteit en pigmentatie. Alleen ze zijn nog wel een beetje poederig als je er met je kwast overheen gaat. Dus daar moet je wel goed op letten, deppen is misschien de beste optie. Vooral de lichtroze is heel erg poederig de andere vallen wel mee gelukkig, gewoon oventje goed op letten.

De nummers van de kleuren weet ik helaas niet, want ze hebben mijn palette in de winkel klaar gemaakt en de kleuren staan achterop en ik kan de pans er niet meer uit krijgen. Nou als jullie er heel erg benieuwd naar zijn probeer ik ze er wel uit te vissen, of als jullie tips hebben hoe dat moet hoor ik dat natuurlijk ook graag!

 

24 reacties op Inglot Freedom System

Ik ben zooo jaloers op iedereen die al naar Inglot is geweest, ik wil ooook! Gelukkig krijgen ze binnenkort een onlineshop. Leuke kleurtjes heb je uitgekozen!

Jaaaaaaa super spulletjes allemaal he? Ik werd ook zo hebberig in die winkel haha moet gauw weer ‘s terug ;)
Je kan de pans er heel gemakkelijk uithalen door het magneetje van de deksel langs de rand ervan te houden, dan vis je ze er zo uit, zo’n leuk systeem :D Niks geen ge-etter met hitte enzo om ze er uit te krijgen zoals bij MAC. Dit werkt gewoon veel klant vriendelijker :D

Supermooie kleurtjes!
Je kan ze eruit vissen door met je bovenkant, het magneetje aan een randje van een kleurtje te doen, dat ook van ijzer is. Dat kan heel makkelijk, en dan kan je ook de namen vertellen.

Liefs

Geef een reactie