26 apr 2011

Highlights in mijn haar!

Vandaag een artikeltje over mijn geverfde haren, niet een drastische verandering maar gewoon een lekker zomers kleurtje erin. Gewoon een paar blonde plukjes erin, of beter gezegt highlights. Ik vind dat altijd zo een lekker zomers effect hebben. Ik wou het eerst bij de kapper laten toen maar dan zou ik meer dan 100 euro kwijt zijn. Dus ik bedacht me dat ik het ook prima zelf kon doen, of eigenlijk mijn tante.

Ik heb mijn tante dus lief aangekeken en die heeft er highlights voor mij ingezet of geverfd, hoe je het maar wilt noemen. We hebben bij de Kruidvat speciale haarverf gekocht voor high lights van Kruidvat eigen merk en dat kost maar € 5,25 en is meer dan genoeg om mijn hele haar mee te doen. Ook handig is dat er ook een borsteltje in zit waar je makkelijk de plukjes mee kan verven. Daarna hebben we de geverfde plukken in folie gedaan zodat het wat sneller en netter gaat.

Mijn haar pakt erg snel de kleur op dus we moesten halver wege wel weer snel de verf eruit spoelen want anders had ik van die porno blonde lokken en dat wou ik helemaal niet hebben. Ik wou het gewoon heel erg natuurlijk hebben. Dat je het wel ziet, maar niet echt opvalt. En dit is dus het eind resultaat! Ik ben er erg blij mee en staat echt lekker zomers met een beetje blondere lokken ertussen!

20 reacties op Highlights in mijn haar!

Haha wat grappig.
Ik heb vandaag ook highlights laten zetten, maar door de kapper
misschien een tip voor volgende keer
bij de brainwash, kost 15 euro, die zit op meerdere locaties

Geef een reactie