Favorieten van juni | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Favorieten van juni
Geplaatst op 2 juli 2012 in Filmpje, Make-up

Het was weer eens tijd voor een filmpje, dus vandaar vandaag de favorieten van de maand juni. Hier komen al mijn favoriete producten voorbij. Ik ben snip verkouden dus let niet op mijn vervormde stem en nee ik heb ook geen make-up op ;).
13 reacties op “Favorieten van juni”


  melissa

  2 juli 2012

  Leuk die favorieten. Jammer dat je camera niet scherpstelt op de producten.
  En ik heb die mascara ook maar vind hem totaal niet fijn haha!
  En TBS, tja, I love love love hun geurtjes, mijn alledaagse is white musk of de love etc!  2 juli 2012

  Erg leuk filmpje en favorieten! :D  2 juli 2012

  Leuk filmpje, we jammer van je camera zoals melissa al zegt. Voor de rest, top!  2 juli 2012

  Leuk filmpje! Alleen ik vind dat je filmpjes niet zo hard kunnen, ik heb m’n computer en youtube nu op z’n hardst staan maar je stem is niet geweldig hard ofzo.. ligt dat aan je camera? Maar volgens mij had ik het bij je andere filmpjes ook al ^^  2 juli 2012

  Hoi Aranka leuke producten die voorbij komen :) Naturel ben je ook mooi hoor haha ;) soms is het gewoon lekker om even geen make up te dragen. Het filmpje was iets zacht en focust niet zo snel? Misschien ligt het aan de instellingen.. Maar hartstikke leuk ! x  2 juli 2012

  De Dove deo’s zijn echt de allerfijnste.
  Ik vind wel dat deze camera beter filmt maar ik vind het wel jammer dat hij niet scherpstelt en het geluid is een beetje zacht. Verder wel een leuk filmpje :)


  Anouk

  2 juli 2012

  Je geluid is erg slecht ook als je zelf je pc harder zet!!! Je bent echt niet te verstaan!Sorry.


  ann

  2 juli 2012

  Ik vind de kwaliteit heel mooi maar het geluid inderdaad niet. Het intro staat heel hard vooral vergeleken met je stem.  2 juli 2012

  Ik heb inderdaad ook problemen om je te verstaan Je praat snel en het geluid is zacht, dus die combinatie maakt je niet verstaanbaar. Jammer  2 juli 2012

  leuk filmpje:D! helaas kon ik door mijn laptop jou niet horen, maar kon de producten goed zien! leukk


  sum

  2 juli 2012

  Ik kon je ook niet zo goed verstaan…  3 juli 2012

  Leuk filmpje, maar ik kan je idd niet heel goed verstaan  3 juli 2012

  Iedereen zegt al dat je niet goed verstaanbaar was.. Mijn geluid moest inderdaad ook al een tikkeltje harder. Het ligt denk ik ook echt aan je stem! Het klonk namelijk ook nog niet al te best.. In de hoop is het nu al weer iets beter! De vorige camera vindt ik persoonlijk ook wel iets beter bij je filmpjes. Alleen wat dat betreft, toffe favorieten!


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio