13 reacties op Favorieten van juni

melissa zegt: 2 juli 2012 om 10:35

Leuk die favorieten. Jammer dat je camera niet scherpstelt op de producten.
En ik heb die mascara ook maar vind hem totaal niet fijn haha!
En TBS, tja, I love love love hun geurtjes, mijn alledaagse is white musk of de love etc!

Leuk filmpje! Alleen ik vind dat je filmpjes niet zo hard kunnen, ik heb m’n computer en youtube nu op z’n hardst staan maar je stem is niet geweldig hard ofzo.. ligt dat aan je camera? Maar volgens mij had ik het bij je andere filmpjes ook al ^^

Hoi Aranka leuke producten die voorbij komen :) Naturel ben je ook mooi hoor haha ;) soms is het gewoon lekker om even geen make up te dragen. Het filmpje was iets zacht en focust niet zo snel? Misschien ligt het aan de instellingen.. Maar hartstikke leuk ! x

De Dove deo’s zijn echt de allerfijnste.
Ik vind wel dat deze camera beter filmt maar ik vind het wel jammer dat hij niet scherpstelt en het geluid is een beetje zacht. Verder wel een leuk filmpje :)

Ik vind de kwaliteit heel mooi maar het geluid inderdaad niet. Het intro staat heel hard vooral vergeleken met je stem.

Iedereen zegt al dat je niet goed verstaanbaar was.. Mijn geluid moest inderdaad ook al een tikkeltje harder. Het ligt denk ik ook echt aan je stem! Het klonk namelijk ook nog niet al te best.. In de hoop is het nu al weer iets beter! De vorige camera vindt ik persoonlijk ook wel iets beter bij je filmpjes. Alleen wat dat betreft, toffe favorieten!

Geef een reactie