Enquête over byAranka.nl | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Enquête over byAranka.nl
Geplaatst op 3 augustus 2012 in Site, Tips

iMac

Achter de schermen ben ik hard bezig de site te optimaliseren, maar dat doe ik eigenlijk na inzicht van mezelf. Om een goed beeld te hebben van mijn bezoekers en daar de behoeften van heb ik een enquête gemaakt over de website. De enquête bestaat uit 8 korte vragen waar ik ontzettend veel aan heb voor nu en in de toekomst, zodat mijn site nog beter kan worden voor mij en natuurlijk ook voor jullie. Ik zou het dan ook heel erg tof vinden als jullie de enquête voor mij zouden willen invullen.

Klik hier om naar de enquête te gaan

Tags: ,6 reacties op “Enquête over byAranka.nl”  3 augustus 2012

  Ik heb hem ingevuld =]!  3 augustus 2012

  Done! Though I didnt “write” anything, my Dutch is not that great. Sorry! Your site is one of my favourites, I visit it several times a week :) I found you when I came to Holland and since then I read you :)  3 augustus 2012

  Heb hem ingevuld!! X  4 augustus 2012

  Ik ga hem nu meteen invullen!  5 augustus 2012

  Heb hem ingevuld!


  Pauline

  5 augustus 2012

  Ingevuld :)


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio