03 aug 2012

Enquête over byAranka.nl

iMac

Achter de schermen ben ik hard bezig de site te optimaliseren, maar dat doe ik eigenlijk na inzicht van mezelf. Om een goed beeld te hebben van mijn bezoekers en daar de behoeften van heb ik een enquête gemaakt over de website. De enquête bestaat uit 8 korte vragen waar ik ontzettend veel aan heb voor nu en in de toekomst, zodat mijn site nog beter kan worden voor mij en natuurlijk ook voor jullie. Ik zou het dan ook heel erg tof vinden als jullie de enquête voor mij zouden willen invullen.

Klik hier om naar de enquête te gaan

6 reacties op Enquête over byAranka.nl

Done! Though I didnt “write” anything, my Dutch is not that great. Sorry! Your site is one of my favourites, I visit it several times a week :) I found you when I came to Holland and since then I read you :)

Geef een reactie