DIY: Waxinelicht houder! | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
DIY: Waxinelicht houder!
Geplaatst op 15 mei 2012 in DIY, Lifestyle

Jullie gaven aan dat jullie meer do it yourselfs wouden zien, nou dat kan! Alleen ik ben niet zo een held met beauty DIY’s dus het worden wel andere soort DIY’s die naar mijn mening ook erg leuk kunnen zijn om bijvoorbeeld je kamer mee op te fleuren en ze hoeven helemaal niet moeilijk te zijn. Vandaag laat ik jullie zien hoe je heel erg simpel een hele leuke waxinelicht houder kan maken!

Wat heb je nodig?

– Wasknijpers
– Leeg tonijnblikje of ananasblikje (of een ander blikje in dit formaat)
– Klein glaasje waar een waxinelichtje of geurkaarsje in past

Oké, deze DIY is echt te makkelijk voor woorden maar ik vind hem echt ontzettend leuk. Je was het blikje goed schoon en haalt het label eraf en knijpt alle wasknijpers er omheen. Doe het glaasje in het midden en je hebt een ontzettend leuke waxinelicht houder!

kijk hoe ontzettend leuk dit eruit ziet!

En zo een klein glaasje voor geurkaarsjes (te koop bij de Blokker, Tuinen, Action en andere vergelijkbare zaakjes) past er precies in en beschermd de knijpers tegen brandgevoeligheid. Ik vind het echt ontzettend leuk en het staat echt ontzettend gaaf in stoere kamers of in kamers waar veel hout wordt gebruikt. Ik heb er helaas maar eentje kunnen maken maar als ik het volgende bakje tonijn aanbreek komt er zeker een tweede voor op mijn nachtkastje!

Maar eerst staat hij erg gezellig tussen mijn parfum en geurstokjes!

Nu ben ik wel benieuwd, vaker dit soort DIY’s of was dit voor eenmalig leuk?
23 reacties op “DIY: Waxinelicht houder!”  15 mei 2012

  Leuk hoor ik zag dez DIY ook op pinterest hij is dus goed zelf te maken. Ik vind DIY altijd leuk dus van mij mag je door gaan.  15 mei 2012

  Ohhh schattig! Simpel maar ziet er echt leuk uit!  15 mei 2012

  super leuk gedaan!  15 mei 2012

  Wat schattig! Hij geeft een heel leuk sfeertje.  15 mei 2012

  Ziet er erg leuk uit!  15 mei 2012

  Leuk!  15 mei 2012

  Ik vind het een leuk idee, en ook al zit het kaarsje nog in een glaasje, toch lijkt me een houten kaarshouder niet zo slim.  15 mei 2012

  Dat ziet er inderdaad erg leuk uit! Ik ga hem onthouden :)  15 mei 2012

  Leuke DIY!
  Je had ook nog de knijpers kunnen verven in een leuk kleurtje!  15 mei 2012

  Vroeger maakte ik altijd armbandjes met die ijzeren dingen van wasknijpers. =)


  15 mei 2012

  Haha, dat deed ik ook altijd! Misschien wel een leuk idee voor een DIY!  15 mei 2012

  Erg leuk, een DIY hoeft tenslotte niet altijd met beauty te zijn. ik heb laatst ook een waxinelichtjeshouder gemaakt die op me blog staat.  15 mei 2012

  Makkelijk & simpel kan ook heel leuk zijn :D


  vera

  15 mei 2012

  sorry, maar dit vind ik echt niveau kleuterschool…ik ga em dus niet maken :-p  15 mei 2012

  wat leuk zeg!  15 mei 2012

  Wauw wat leuk! Het staat het erg gezellig in je kamer!xxx  15 mei 2012

  Ah, die is zo schattig inderdaad! Lijkt gelijk een stuk gezelliger :)  15 mei 2012

  Wat een leuk idee! Heel simpel, maar oh zo leuk! Het is denk ik ook leuk om de knijpers te verven!  15 mei 2012

  div artikelen vind ik altijd heel leuk om te lezen!  15 mei 2012

  Ga ik zeker eens maken :D x  15 mei 2012

  Wat een leuke DIY  15 mei 2012

  Is die warmte niet heel slecht voor je parfum!!  16 mei 2012

  Hoe leuk ziet dit er uit? Leuk! Ik ben vooral verast door het resultaat, Aranka! :D


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio