De grootste beauty blunders | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
De grootste beauty blunders
Geplaatst op 23 augustus 2012 in Make-up, Vermaak

Makeup Mistake By LeMast Flickr 8 common make up blunders to avoid

Make-up blunders, iedereen heeft er vast wel eens eentje gemaakt. Zo loop ik soms ’s ochtends naar beneden met iets teveel foundation op of zit er meer mascara op mijn oogleden dan op mijn wimpers. Oeps, foutje dus! Maar er is laatst een onderzoek geweest naar de ergste beautyblunders. Benieuwd welke dat zijn zodat jij je daar voor kan behoeden, kijk dan eventjes met me mee!

Er is een top 5 gemaakt van de grootste beautyblunders. En eerlijk is eerlijk, ik kan me helemaal aansluiten bij deze lijst, het kan gewoon echt niet. Als jij je er prettig bij voelt is het natuurlijk helemaal goed, maar over het algemeen is dit iets waarvan ik denk, nee dat hoeft echt niet.

Een donkere lipliner met een lichte lipstick combineren is ook echt een no go, daarom staat deze op de vijfde plek.

<3 #GretaGarbo #TheFace #eyebrows #eyebrowshapes #eyemakeup #eyeliner -- "Her famous eye make-up was a fine art; she applied a thin layer of petroleum jelly over the lids, covered with neutral skin-toned powder, and blended a dark shade into the crease for a theatrical, deep-set appearance. She’d also line the upper lid with eyeliner made from a blend of petroleum and charcoal pigment."

Sterk geëpileerde wenkbrauwen staan op de vierde plek. Denk hierbij aan dunne streepjes dat je nauwelijks meer een wenkbrauw kan noemen, ook niet echt charmant.

Op de derde plaats staan de opgespoten lippen die goed zichtbaar zijn. Oké, daar ben ik het echt helemaal mee eens want ik vind dat echt fake.

De tweede plek is voor hoe kan het dan ook niet anders, foute foundation. Dikke randen op je kaaklijn, de verkeerde kleur of een masker effect kan gewoon echt niet. Het ziet er niet uit, staat slordig en is gewoon verre weg van mooi.

Op de eerste plek, geloof het of niet staat de wenkbrauw. Nu denk je vast, wat kun je daar zo snel mis aan doen. Maar het schijnt echt een enorme afknapper en dus ook blunder te zijn als je deze te veel bijtekent. Deze blunder staat echt op de eerste plek in het lijstje. En als ik eerlijk moet zijn ook wel een beetje terecht. Slecht bijgetekende wenkbrauwen is ook echt een no go voor mij.

Dit is dan de top vijf, maar er zijn nog veel meer dingen die wel een beetje blunder waardig zijn. Zo is uitgroei nog steeds een grote beautyblunder. Ik heb het zelf ook maar van mezelf vind ik het niet zo erg, maar ik kan begrijpen dat andere mensen het niet mooi vinden staan. Ook vette haren kan echt niet vinden de ondervraagden. Spinnenpoten mascara is nog steeds ook iets wat totaal niet kan.

Heb jij wel eens een beauty blunder gemaakt en welke?
25 reacties op “De grootste beauty blunders”  23 augustus 2012

  Ja dit zijn echte blunders.  23 augustus 2012

  Bah, ik vind ze allemaal erg lelijk haha. Jakkes, ben ’t met je eens!  23 augustus 2012

  Vooral de dikke opgespoten lippen vind ik het ergst!
  Liefs  23 augustus 2012

  Als ik rondloop met lipstick op mijn tanden en iemand zegt er wat van kan ik al door de grond zakken.. Maar dat gezicht met die poeder, oh my.. Wat erg als je dat van jezelf terug ziet!  23 augustus 2012

  Helemaal mee eens!  23 augustus 2012

  HAHA ja echte blunders!  23 augustus 2012

  Haha, allemaal echt heel erg ja. Vooral die opgespoten lippen, BAH. Ligt het trouwens aan mij, of doet het laatste plaatje het gewoon niet?

  Linsey

  17 september 2012

  Ja ik heb hetzelfde! Op mijn iPhone én mijn laptop zie ik het plaatje niet, jammer


  stef

  23 augustus 2012

  Vind donkere eyeliner met licht lipstick echt wel mooi  23 augustus 2012

  Leuke lijst! Gelukkig heb ik nog nooit hele dunne wenkbrauwen gehad of ze teveel bijgetekend haha. Bij mij doet het laatste plaatje het ook niet trouwens.  23 augustus 2012

  Haha, beautyblunders, inderdaad! Maar ik denk wel dat ze bedoelen, donkere lipliner met lichte lipstick?

  Een donkere eyeliner met lichte lippen vind ik nu helemaal niets mis mee :p.

  Leuk artikel!! xx liefs

  Claudia

  23 augustus 2012

  OH! Ik vroeg mij ook al af waar dat op sloeg (smokey eyes met nude lips, iemand? :p) maar zo klinkt het wat logischer!


  23 augustus 2012

  Foutje! Heb het meteen verbeterd ;).  23 augustus 2012

  Heel herkenbaar allemaal, deze dingen vind ik ook niet kunnen!  23 augustus 2012

  Wauw die foto op de rode loper met die witte… eeh… slierten? Apart!  23 augustus 2012

  Ik draag meestal altijd een lichte lipkleur (denk roze of iets wat ducht bij mijn natuurlijk lipkleur ligt) bij fel opgemaakte ogen. ik vind felle oogmake-up en felle lippenstift juist een blunder, haha!


  Kim

  23 augustus 2012

  Wow, die poeder bij Nicole Kidman is inderdaad wel erg zichtbaar. Dat niemand het heeft gezien voordat ze op de rode loper ging! De grootste blunders vind ik ook wel te zwaar bijgetekende wenkbrauwen en donkere lipliner met daarbij lichte lipstick.  23 augustus 2012

  Ik ben het helemaal eens met deze top 5, haha! :)  23 augustus 2012

  ik ben het zeker mee eens!
  vooral die wenkbrauwen, bah


  larissa

  23 augustus 2012

  Die wenkbrauwen zo lelijk! Ik heb is gehad dat ik glitter oogschaduw op had en dat het ook op mijn gezicht zat…  23 augustus 2012

  Haha wat een goed en leuk artikel. Ik heb genoeg blunders gehad met name vroeger heel veel. Schrik niet maar mijn allergrootste blunder is en blijft toch wel dat ik vroeger mijn foundation 3 tinten donkerder droeg. lekker bruin!Als ik er nu over nadenk schaam ik me diep.  23 augustus 2012

  Haha wat grappig! :) x  25 augustus 2012

  Die gepileerde wenkbrauwen. DE make-up blunder, echt verschrikkelijk.  25 augustus 2012

  Aii lelijke blunders inderdaad!  31 augustus 2012

  Ik heb donkerblonde wenkbrauwen, epileer ze praktisch nooit (ze lijken niet echt te groeien) en ik heb ze ook nog nooit bijgetekend. Raad je het me wel aan om dat te doen? Ik hou namelijk echt van natuurlijke make-up en gebruik het liefst heel weinig (zo draag ik maar een paar keer per jaar lichte oogschaduw bijvoorbeeld).

  Liefs!


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio