13 apr 2012

Caviar nails met mini beads

Het is je vast niet ontgaan, maar kaviaar nagels zijn zometeen de nieuwste trend op nagel gebied. Nieuwsgierig als ik ben moest en zou ik dit ook hebben, maar Ciaté komt er pas in half mei mee uit. Zin in wachten had ik niet dus ging op onderzoek uit. Dat onderzoek bracht me naar de naam van deze balletjes, namelijk mini beads. Met de naam in mijn achterhoofd surfde ik naar eBay en ja hoor daar stonden ze voor een prikkie te koop!

Mini beads dus, het eerste wat me opviel is dat ze echt mini waren, ik had ze echt stukken groter verwacht. Maar aan de andere kant maar goed ook want dit is precies het goede formaat voor op je nagels. De buisjes zijn ontzettend klein met kleine mini balletjes. Aan de ander kant had ik er ook niet veel meer van moeten verwachten voor het bedrag wat ik ervoor betaalde. Maar dat maakt niet uit want ik heb ze in alle kleuren van de regenboog!

De mini beads zitten in kleine glazen buisjes die net zo lang zijn als 2 vingerkootjes. Deze zitten gevuld met allemaal leuke kleurtjes. Elke kleur zit er wel tussen, je krijg namelijk maar liefst 10 buisjes met verschillende kleuren. De flesjes hebben een handig dopje zodat je ze makkelijk kan sluiten en ze zien er gewoon ontzettend schattig uit!

Ondanks dat ze ontzettend leuk zijn en goedkoop zit er wel een maar aan deze flesjes, ze zijn namelijk hartstikke onhandig. Omdat de flesjes zo klein zijn gaan de balletjes dus snel op. Denk dat je ze 2x kan gebruiken en dan zijn ze echt op. En de balletjes er weer terug in schenken is ook echt een onmogelijk klusje. Je giet zo snel alles ernaast omdat het zo een klein en licht flesje is. Je moet daar dus een beetje handig mee worden of de helft weg mikken.

Maar goed ik ben ontzettend blij met mijn mini beads, want ik vind ze echt geweldig! Het effect is zo ontzettend gaaf op mijn nagels! En makkelijk te maken ook nog eens, het is alleen wel eventjes een gesmeer met balletjes en stofzuigen na het gebruik is geen overbodige luxe! Ik heb de mini beads op eBay gekocht bij deze verkoper voor $ 2,99 inclusief verzendkosten.

Ps. vanmiddag komt er een tutorial online met caviar nail foto’s!

17 reacties op Caviar nails met mini beads

Can’t wait for the tutorial! Heb je al een foto gemaakt vanochtend van hoe je de nacht bent doorgekomen met die balletjes? Ik vroeg dat gisteren ook al af op twitter, dus ik ben toch wel erg benieuwd!

Geef een reactie