01 aug 2012

Catrice Upper WILDside

Eind september ligt er weer een ontzettend leuke collectie van Catrice in de schappen, namelijk Upper WILDside. De collectie neemt je mee naar de ongerepte wereld van de prairies met de stedelijke flair van de moderne metropool. Ik moet meteen aan indianen en al die poespas denken, hartstikke leuk voor het najaar dat alweer in zicht komt. Benieuwd naar de collectie, kijk dan eventjes mee!

Urban Outrider, Wild Wild West-side, Red Rocks!

Be Aztec!, Hunting Heritage

Ultimate Nail Lacquer

Opwindende Upper WILDside kleuren warm oranje, bruin en rood ontmoeten cool urban blauw en groen. Ze geven een matte finish met oppervlak dat aanvoelt als suède. Het extra brede kwastje garandeert professionele applicatie van kleur met slechts één streek.

Prijs: € 2,59

Be Aztec! – Urban Outrider – The Place To Be: Prairie

Long-lasting Cream Eyeshadow:

Het warme beige van de prairie, diep bruin en urban blauw: de crèmige oogschaduwen met krachtige kleuren zorgen voor een persoonlijke WILDsidelook. Dankzij de flockapplicator is de crèmige textuur die lang houdt gemakkelijk op de oogleden aan te brengen.

Prijs: € 3,39

Wild Wild West-side, Red Rocks!

Lip Gloss Stick

De Lip Gloss Stick geeft lippen een natuurlijke glans. De geltextuur is vrijwel transparant, voelt plezierig aan op de lippen en maakt ze mooi glad. De dekking is subtiel en geeft een natuurlijke finish.

Prijs: € 3,89

Sun Teint Bronzing Gel

De glanzende bronzinggel geeft het gezicht een natuurlijke glans en het lichaam een zongekuste look. De geltextuur is gemakkelijk aan te brengen. Let op: het is geen zelfbruiner. Geschikt voor alle huidtypen.

Prijs: € 3,99

Suede Beauty Bag

Een musthave voor urban WILDsiders, om alle producten in dit leuke tasje op te bergen.

Prijs: € 3,59

16 reacties op Catrice Upper WILDside

Leuke beautybag, ma ik zou hem niet kopen, ik heb er al genoeg !
Ik denk voor de lakjes da ik voor wild-west side ga en hunting heritage, maar dat zie ik dan nog wel.
Nu kijk k al uit naar september !

Geef een reactie