29 apr 2012

Catrice Revoltaire Colour Bomb blush

Ik weet niet wat Catrice aan het doen is, maar het merk brengt de laatste tijd echt ontzettend veel prachtige blushes uit! Zo ook weer deze nieuwe collectie met de naam Revoltaire. Het is de blush Colour Bomb! Het is echt een prachtige ombre blush met een mooie roze en oranje achtige gloed. Volgens mij is dit echt de must have van deze collectie en gelukkig heb ik hem in mijn bezit!

Kijk die prachtige overlopende kleuren met een prachtige shimmer!

Eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik over deze blush moet zeggen, het zijn meer eye candy foto’s. De blush is heerlijk zacht en je hoeft er maar zachtjes met je kwast overheen te gaan om genoeg blush op je kwast te hebben voor goed resultaat. Ook qua pigmentatie is deze blush zwaar in orde. Dit gaat zeker een van mijn favoriete blushes worden, ik vind hem echt heel erg mooi!

De Catrice Revoltaire collectie ligt vanaf nu bij de Kruidvat, de Colour Bomb blush kost € 3,99

26 reacties op Catrice Revoltaire Colour Bomb blush

Geef een reactie