Catrice Big City Life Palettes | By Aranka - een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist!
Catrice Big City Life Palettes
Geplaatst op 26 oktober 2011 in Make-up, Review

Eindelijk is die dan ook in Zwolle gearriveerd, de Big City Life collectie van Catrice. We liepen er eerst straal langs heen want deze paletten zijn niet in het schap te vinden maar op en aparte display, wisten wij veel. Toen we dus al sip de winkel uit wouden lopen draaiden we ons om en daar stond de display nog helemaal gevuld met alle palettes, joehoe! Ik heb 2 palettes gekocht omdat ik al zoveel heb en die anderen me een beetje tegen vielen of ik die kleuren eigenlijk allemaal al had. Ik heb de New York collectie gekocht en de Berlin collectie. In dit artikel swatches en foto’s!

Allereerst de doosjes zijn echt huge, nouja niet onhandelbaar groot maar er zit zeker wel wat inhoud in. Ook als je het vergelijkt met de Too Faced paletten waar ze wel een beetje van weg hebben. Alleen de inhoud is hier gewoon veel groter van. Pluspuntje toch?

Wat vinden we in de oogschaduw palettes? 6 kleuren oogschaduw, 2 blushes, een oogpotlood en een spons en kwast aplicator. Nu denk je yes een kwastje, nou ik help je even uit de droom ik heb nog nooit zo een flut kwastje gezien en het zijn ook nog eens keiharde, dikke en stugge plastics staafjes – ik wil het niet eens haren noemen -. Een goede inhoud dus van deze palettes en daar hebben ze ook een leuke prijs aan verboden. Je bent namelijk voor deze palettes € 6,99 per stuk kwijt, en dat valt reuze mee!

Het Berlin palette, volgens mij is dit wel het geliefste palette van de collectie. Het heeft prachtige nude tinten en ook 2 mooie blushes die hier prachtig bij aansluiten. Ook de pigmentatie is zeer goed bij dit palette. De structuur van de oogschaduw vind ik ook erg fijn dus daar ben ik ook erg over te spreken. Ik heb zo een vaag vermoeden dat dit een favoriet palette van mij gaat worden!

En zo enthousiast ik over het Berlin palette was ben ik niet zo heel erg enthousiast over het New York palette, deze heeft namelijk een stuk minder pigmentatie. Ik vraag me echt af hoe ze dat voor elkaar krijgen om echt een geweldig palette in dezelfde collectie te doen en wat mindere palettes. Maar misschien valt er veel te redden met een goede oogschaduw basis want deze zijn op de droge huid aangebracht. Ook de textuur van deze oogschaduw is fijn en vind de kleuren van dit paltte ook wel gaaf en niet zo standaard ben benieuwd of ik met dit palette uit de voeten kan!

De Catrice Big City Life paletten liggen nu in de winkel voor € 6,99 per stuk! Er is nu ook een actie voor 2 producten met 35% korting dus dat zou je een hoop besparen!
33 reacties op “Catrice Big City Life Palettes”  26 oktober 2011

  Ik heb het Berlin palette laatst gekocht! Echt super mooi en goedkoop voor de kwaliteit. Over de blushes ben ik al helemaal te spreken.  26 oktober 2011

  Geweldig vind ik ze! Ik heb me nog redelijk ingehouden en heb alleen het Sydney palette gekocht, samen met de Sydney en Berlin-nagellakjes. Maar ik sluit niet uit dat ik het Berlin palette ook nog ga halen :)

  Niess

  26 oktober 2011

  Grappig, heb ook alleen maar die Sydney gehaald en die 2 lakjes.  26 oktober 2011

  Heb ook het Berlin palette, heb het nog niet geswatcht dus ben benieuwd! maar hier ziet het er al enorm mooi uit :)  26 oktober 2011

  Ohhh ik ga zo naar het Kruitvat kijken of ze nu hier ook zijn….ziet er goed uit ;)


  Kim

  26 oktober 2011

  Vind ze wel heel leuk, maar zijn al kleurtjes die ik heb :) Vond het gezellig om te shoppen hoor! Gelukkig deed mn fiets het nog!

  Kim

  26 oktober 2011

  De dikte van de Too Faced palettes hebben nut, want daar zit onderin een laatje toch wat? Deze hebben geen laatje dus snap het nut er niet van, behalve om een exacte kopie ervan te maken?  26 oktober 2011

  Ik schrok toen ik ze in de winkel zag, want ze waren echt veel groter dan ik verwacht had!
  New York en London vielen me een beetje tegen in de winkel dus ben voor de andere twee gegaan :)  26 oktober 2011

  Mooi! Ik hoop dat ze hier ook te krijgen zijn in een iets kleinere Kruidvat, anders zal ik ook naar Zwolle moeten.  26 oktober 2011

  Het Berlin palette is erg mooi !  26 oktober 2011

  Ik ga zeker een palette halen!  26 oktober 2011

  Ze zijn heel mooi! Heb net een look met Berlin gemaakt, werkt heel fijn!  26 oktober 2011

  Ik heb het Berlin palette gekocht! over New York twijfel ik nog steeds.. Maar in de winkel leek het wel snor te zitten met het pigment?  26 oktober 2011

  Ziet er goed uit! ik ga denk ik morgen berlin kopen


  Kiki

  26 oktober 2011

  Al bijna in paniek dat ze de palettes hier niet (meer) zouden hebben ging ik met lood in mn schoenen de kruidvat binnen. Een volledig vol schap met palettes lachtte me echter tegemoet! Ik heb het Berlin en het Sydney palette meegenomen en ben er super blij mee. Ik kan niet wachten om hier heel veel looks mee te maken.
  Wat mij betreft mogen ze dit overigens wel ieder seizoen doen (kerst, halloween, lente, beach, aqua etc) ipv al die andere (in mijn ogen) veelal onzinnige LE produkten.  26 oktober 2011

  Wat een mazzel! Bij ons komt hij niet, zojuist gevraagd! Helaas dus!  26 oktober 2011

  Denk dat ik Berlijn ga aanschaffen! :)  26 oktober 2011

  Die van Berlijn vind ik zo mooi!  26 oktober 2011

  Heel mooi! Ik heb die van Berlijn


  LindaB

  26 oktober 2011

  Het zijn indd mooie palettes! Heb vandaag het sydney en het new york palette gekocht.  26 oktober 2011

  ze zien er echt goed uit, ik had niet verwacht dat er zo veel pigmentatie vanaf zal komen. Ik ben ook erg benieuwd naar looks:D  26 oktober 2011

  Ik heb net Sydney en New York gekocht, en twijfel nog over Berlin en London. Berlin ziet er op jou foto’s ook echt mooi uit, dus ik krijg nu een heel groot hebben gevoel. Maar ik heb het gevoel dat hij wel lijkt op het UD Naked palette en Oh So Special..  26 oktober 2011

  Oh nu wil ik zeker weten die van Berlin!  26 oktober 2011

  Ik vind de pigmentatie echt mooi, damn, het komt zo goed over op de foto’s! Ik moet even een kijkje gaan nemen bij Catrice!  26 oktober 2011

  Ik vind de Berlin versie het mooist!  26 oktober 2011

  Geen palettes gekocht. Ik heb ze gezien op blogs, maar ik heb – vind ik zelf – nu wel genoeg oogschaduws en alles. En meestal pak ik toch mijn geliefde MAC, Inglot of Too Faced producten!  26 oktober 2011

  Ik twijfel nog. Ik denk toch dat ik dan voor Sydney ga. Maar wil ze eerst in het echt zien. Ik ben vandaag en twee verschillende kruidvat’s geweest en de collectie ligt hier nog niet aaaargghh.  26 oktober 2011

  Wat een goede pigmentatie! Ik ben voor Sydney gegaan. De kleuren van Berlin heb ik allemaal en die van Sydney vond ik net iets specialer.


  Cedra

  26 oktober 2011

  Wauw, dat berlin palette! superleuk! Mooie swatches (:


  Nicole

  26 oktober 2011

  Ik het Berlin palette!!

  Nicole

  26 oktober 2011

  *oeps, ik bedoelde ”Ik wil het Berlin palette!”  26 oktober 2011

  Ik heb het new york palette gekocht en ik ben er zo blij mee!  28 oktober 2011

  Ik heb het berlin palette, zo mooi! ;D


Laat een reactie achter

© 2015 By Aranka – een lifestyle-, food- en beautyblog met een persoonlijke twist! - Alle rechten voorbehouden.
Design & Development by Eunoia Studio