26 okt 2011

Catrice Big City Life Palettes

Eindelijk is die dan ook in Zwolle gearriveerd, de Big City Life collectie van Catrice. We liepen er eerst straal langs heen want deze paletten zijn niet in het schap te vinden maar op en aparte display, wisten wij veel. Toen we dus al sip de winkel uit wouden lopen draaiden we ons om en daar stond de display nog helemaal gevuld met alle palettes, joehoe! Ik heb 2 palettes gekocht omdat ik al zoveel heb en die anderen me een beetje tegen vielen of ik die kleuren eigenlijk allemaal al had. Ik heb de New York collectie gekocht en de Berlin collectie. In dit artikel swatches en foto’s!

Allereerst de doosjes zijn echt huge, nouja niet onhandelbaar groot maar er zit zeker wel wat inhoud in. Ook als je het vergelijkt met de Too Faced paletten waar ze wel een beetje van weg hebben. Alleen de inhoud is hier gewoon veel groter van. Pluspuntje toch?

Wat vinden we in de oogschaduw palettes? 6 kleuren oogschaduw, 2 blushes, een oogpotlood en een spons en kwast aplicator. Nu denk je yes een kwastje, nou ik help je even uit de droom ik heb nog nooit zo een flut kwastje gezien en het zijn ook nog eens keiharde, dikke en stugge plastics staafjes – ik wil het niet eens haren noemen -. Een goede inhoud dus van deze palettes en daar hebben ze ook een leuke prijs aan verboden. Je bent namelijk voor deze palettes € 6,99 per stuk kwijt, en dat valt reuze mee!

Het Berlin palette, volgens mij is dit wel het geliefste palette van de collectie. Het heeft prachtige nude tinten en ook 2 mooie blushes die hier prachtig bij aansluiten. Ook de pigmentatie is zeer goed bij dit palette. De structuur van de oogschaduw vind ik ook erg fijn dus daar ben ik ook erg over te spreken. Ik heb zo een vaag vermoeden dat dit een favoriet palette van mij gaat worden!

En zo enthousiast ik over het Berlin palette was ben ik niet zo heel erg enthousiast over het New York palette, deze heeft namelijk een stuk minder pigmentatie. Ik vraag me echt af hoe ze dat voor elkaar krijgen om echt een geweldig palette in dezelfde collectie te doen en wat mindere palettes. Maar misschien valt er veel te redden met een goede oogschaduw basis want deze zijn op de droge huid aangebracht. Ook de textuur van deze oogschaduw is fijn en vind de kleuren van dit paltte ook wel gaaf en niet zo standaard ben benieuwd of ik met dit palette uit de voeten kan!

De Catrice Big City Life paletten liggen nu in de winkel voor € 6,99 per stuk! Er is nu ook een actie voor 2 producten met 35% korting dus dat zou je een hoop besparen!

33 reacties op Catrice Big City Life Palettes

Vind ze wel heel leuk, maar zijn al kleurtjes die ik heb :) Vond het gezellig om te shoppen hoor! Gelukkig deed mn fiets het nog!

De dikte van de Too Faced palettes hebben nut, want daar zit onderin een laatje toch wat? Deze hebben geen laatje dus snap het nut er niet van, behalve om een exacte kopie ervan te maken?

Ik schrok toen ik ze in de winkel zag, want ze waren echt veel groter dan ik verwacht had!
New York en London vielen me een beetje tegen in de winkel dus ben voor de andere twee gegaan :)

Al bijna in paniek dat ze de palettes hier niet (meer) zouden hebben ging ik met lood in mn schoenen de kruidvat binnen. Een volledig vol schap met palettes lachtte me echter tegemoet! Ik heb het Berlin en het Sydney palette meegenomen en ben er super blij mee. Ik kan niet wachten om hier heel veel looks mee te maken.
Wat mij betreft mogen ze dit overigens wel ieder seizoen doen (kerst, halloween, lente, beach, aqua etc) ipv al die andere (in mijn ogen) veelal onzinnige LE produkten.

Ik heb net Sydney en New York gekocht, en twijfel nog over Berlin en London. Berlin ziet er op jou foto’s ook echt mooi uit, dus ik krijg nu een heel groot hebben gevoel. Maar ik heb het gevoel dat hij wel lijkt op het UD Naked palette en Oh So Special..

Geen palettes gekocht. Ik heb ze gezien op blogs, maar ik heb – vind ik zelf – nu wel genoeg oogschaduws en alles. En meestal pak ik toch mijn geliefde MAC, Inglot of Too Faced producten!

Ik twijfel nog. Ik denk toch dat ik dan voor Sydney ga. Maar wil ze eerst in het echt zien. Ik ben vandaag en twee verschillende kruidvat’s geweest en de collectie ligt hier nog niet aaaargghh.

Geef een reactie