22 apr 2012

Beautygloss Party + goodiebag

Gisteren was ik ook bij de Beautygloss party samen met een paar andere lieve meiden waaronder Esther van Beautyfreak. Gezellig hebben we de hele dag opgetrokken, gekletst en leuke dingen gedaan. Zoals een Inglot Workshop van Nikkie tutorials met handige tips, lekker buiten op een terasje gezeten, geshopt, veel worden herkend, met iedereen kletsen en gewoon een super dag gehad. Op het filmpje die je de party en de inhoud van de  goodiebag, dus veel plezier met het kijken!

19 reacties op Beautygloss Party + goodiebag

Daniëlle zegt: 22 april 2012 om 12:19

Wat een gave goodiebag zeg, wauw! Leuke dingen heb je ook gekocht. Inderdaad niet veel, maar toch. Lijkt me heel leuk om een keer heen te gaan de beautygloss party. Vind het alleen zo druk :(

Leuk dat je een filmpje maakt. Ik ben er ook geweest en ik zag je ook nog, heel leuk. Alleen wel raar dat ik iets van 4 dingen minder in me goodiebag heb dat jou.

Thanks for the video. :) I wanted to go but my Dutch is not good enough for an event like this. Maybe next time :D
The goodie bag is nice but I’m not impressed. The previous one was better, no? Still nice though :)
ps. I like watching your videos, reading your posts, I’m learning with you :D

Leuk filmpje! Baal dat ik er niet bij was en nu ik wat verslagen heb gelezen helemaal.. ;)

Ik volg je trouwens op Bloglovin’, ben ik nummer 777? Haha!

Ik ga je video straks kijken, BG party was geweldig!! Haha en ik had je herkend, stond in één of andere rij aan te schuiven, en dan stond je opeens naast me, buiten de rij. Ik zei Aranka! Maar meer dierf ik niet zeggen :D Love your blog!!

Geef een reactie