About

 photo Aranka_zps88b59d37.jpg

Foto: Ton Zonneveld

Aranka

Als eerst zal ik iets over mijzelf vertellen. Ik ben Aranka, 21 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en zusje in Zwolle en heb het hier erg naar mijn zin. Tegenwoordig blog ik full-time aan mijn blog en werk ik daarnaast in de avonduurtjes en op zaterdag als teamleider verkoopafhandeling bij de Albert Heijn met heel veel plezier.  Tijdens mijn MBO Marketing en Communicatie opleiding heb ik stage gelopen bij de MissLipgloss Shop en daar veel geleerd. Ook heb ik een jaar van school voor mijn eigen website stage mogen lopen om deze op de kaart te zetten met succes. Een website hebben is voor mij altijd al iets geweest wat bij mij hoort. De afgelopen jaren heb ik een enorme liefde ontwikkeld voor beauty en alles wat daarbij hoort. Ik vind het daarom ook erg leuk om hier over te schrijven en mijn ondervindingen met iedereen te delen. Misschien is het je opgevallen aan de spelfouten,  maar ik heb last van behoorlijke dyslexie. Ik probeer er zoveel mogelijk aan te doen maar het is niet makkelijk voor mij om alles perfect te typen ;).

 photo Aranka2_zps55dfeb06.jpg

Foto: Ton Zonneveld

byAranka

Waarom ben ik begonnen met ByAranka.nl, simpel ik hou van website’s en mijn liefde voor beauty is zo gegroeid dat ik het niet kon weerstaan deze website niet te beginnen. Mijn domein naam is makkelijk uit te leggen, gewoon by Aranka, alles is door mij gemaakt vandaar de naam. ByAranka is op dit moment een erg groeiende site. Elke week heb ik weer veel nieuwe bezoekers en die blijven vaak hangen. Op dit moment zit ik op 65.000 unieke bezoekers, 125.000 bezoekers per maand en 235.000 pageviews volgens Google Analytics. Maar dit groeit echt heel snel en daar ben ik erg dankbaar voor. Verder staat hier elke dag een nieuw artikel online en soms zelfs 2. Ik houd ByAranka echt met alle passie bij, ik verkies en vaak zelfs boven school omdat ik het zó leuk vind. Ik hoop dat deze site uitgroeit tot iets heel moois, wat het voor mij nu ook al is maar het kan altijd beter! Mocht je nog vragen hebben die kan je altijd stellen bij het contact formulier.

 photo Aranka3_zpsc37d6997.jpg

Foto: Ton Zonneveld

Beauty

Mijn website gaat eigenlijk het meeste over beauty, daarom noem ik byAranka ook een beautyblog, hier wil ik ook graag de focus op houden. Elke dag schrijf ik sowieso met veel plezier over beauty.

Food

Sinds kort is food helemaal booming op het internet, daarmee kon ik dus niet achter blijven, ik merk dat er veel interesse en vraag naar is. Food wordt één of twee keer per week behandeld op mijn website. Ik mag dan wel een beautyblog zijn, maar iedereen houdt toch ook van lekker eten?

Lifestyle

Naast beauty en food wordt er ook af en toe lifestyle besproken. In de vorm van persoonlijke artikelen, handige Do It Yourselfs en andere artikelen die een lifestyle achtergrond hebben. Ook deze berichten zijn erg populair en zijn een goede aanvulling op de website.

37 reacties op About

Ik kom via het filmpje van marscha op je site maar ik ga hem direct toevoegen aan favorieten.
Erg leuke site & over die dyslexie kan ik meepraten, ik heb het ook en ben ook dol op schrijven.

Hallo, bedoel het niet zo erg maar in de zin “Ook vind ik het erg leuk om foto’s te maken, alleen ik doe er de afgelopen buiten mijn site niet veel meer mee.” staat (denk ik) een foutje tussen afgelopen en buiten moet nog het woordje “tijd” staan
verder erg leuk, ik heb je site net ontdekt door een filmpje op youtube maar ga het weekend wel eens goed kijken. Je blog ziet er leuk uit!

Las net je nieuwste artikel en nu voor het eerst je about pagina. Leuk om te lezen, je hebt een mooie site. Ik herkend je spelfouten heel erg, want heb zelf ook last van dyslexie! Ben altijd erg dankbaar voor spellingscontrole op de pc. Maar moet mijn artikel van m’n blog altijd zo’n 3-6 keer nalezen om alle fouten eruit te halen. Erg tijdrovend :S. Maar erg nodig want zelfs daarna zijn er nog fouten te ontdekken helaas. Maar daarbuiten heb ik niet veel last van m’n dyslexie gelukkig. Nakijken en lesgeven kan ik gelukkig wel haha (moet ook wel als je juf bent). Vind je lay-Out trouwens lekker rustig en strak!

Ik heb net een reactie geplaats op je youtube kanaal, ik lees dat je in zwolle woont, ik vraag me nu af zijn er meerdere youtubers vanuit daar? ik kom redelijk vaak daar! ik heb eerlijk gezegt je nooit iedereen gezien op youtube, maar alles ziet er zo mooi uit je video’s en je website :O duimpje waard!

josanne zegt: 8 juni 2013 om 16:17

ik wil graag een foto sturen van die andrelon pink collectie maar gaat iedereen die foto zien want eigelijk als ik zou winne wil ik dat niet maar ik wil wel graag meedoen

wat een super leuke blog heb je! misschien kom ik je ooit nog wel eens tegen in zwolle, ik woon er namelijk dicht bij! (: veel succes en vooral plezier met je blog!
liefs!

Sebastiaan Hartog zegt: 15 januari 2014 om 10:04

Hi Aranka,

Dank voor je presentatie gisteren bij Sanoma. Ik zag toevallig een klein spelfoutje in bovenstaande tekst: ” de Albert Heijn met heel veel plezeier.”

Veel succes verder met je blog!

ik vind je blog geweldig,ik vind alleen wel jammer dat ik soms weinig voorbij zie komen over een probleemhuid(zoals ik)op het gezicht.
ik ben ook trouwens degene die je laatst berichte op facebook!
Als ik even voor mezelf mag spreken is het gewoon heel lastig om als probleemhuid een goeie foundation of poeder te vinden zonder eruit te zien als glimmende spiegel of vette discobal!
veel liefs stef

Geef een reactie